LOADING

Type to search

Kαλή εμφάνιση με αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη Κορίνθου κόντρα στο Μεσολόγγι

Χωρίς κατηγορία

Kαλή εμφάνιση με αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη Κορίνθου κόντρα στο Μεσολόγγι

Share

Οδυνηρή ήττα υπέστη η ομάδα του Άρη Κορίνθου στον κυριακάτικο αγώνα στο στάδιο της Κορίνθου.

Κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει τέτοια εξέλιξη του σκορ κατά την διάρκεια του αγώνα. Σε ένα γήπεδο αρκετά βαρύ από την συνεχόμενη βροχή δύο ημερών και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες για το καλύτερο. Το Μεσολόγγι το οποίο πέρσυ έπαιζε στην Α εθνική δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο 2ο λεπτό αλλά η Κορμπάκη εξουδετέρωσε το σουτ . Στο 20ο λεπτό η τερματοφύλακας του Μεσολογγίου Παναγιωτοπούλου απέκρουσε μία κεφαλιά της Παπαγεωργίου με εντυπωσιακό τρόπο που θα τον ζήλευαν και άντρες συνάδελφοι της , για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό όταν το Μεσολόγγι είχε δοκάρι με την Μαρκουτσά. Μετά από δύο λεπτά το Μεσολόγγι άνοιξε το σκορ όταν μετά από φάουλ από πλάγια της Μαρκουτσά η Κορμπάκη υπολόγισε λάθος και 0-1 . Στο υπόλοιπο το πρώτου ημιχρόνου το Μεσολόγγι ήταν καλύτερο . Το δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έκλεισε το Μεσολόγγι αλλά η Μαρκουτσά είχε άλλη γνώμη και σε μία αντεπίθεση έκανε το 0-2 στο 52ο λεπτό. Ο Άρης δεν τα έβαλε κάτω και στο 54ο λεπτό με τα από ατομική προσπάθεια της Μπίτζα έκανε το 1-2.Ο Άρης πίεσε έχασε τα άχαστα και στο 72 η Γιαννακά τον τιμώρησε σε μία αντεπίθεση και με ένα προσωπικό γκολ έκανε το 1-3.Το σκορ έκλεισε στο 94 η Μαρκουτσά η οποία έκανε χατ-τρικ.

ΑΡΗΣ ( Τσουμάνης ) Κορμπάκη –Πετροπούλου – Δήμα (46Λουφάκη )Παπαντωνίου –Δαρσινού –Παπαγεωργίου –Μπίτζα –Λίαπη (75 Οικονόμου )–Γαλάνη – Βέρρα 75(Μιχαλοπούλου )- Βαρσαμή (85 Βουρλιωτάκη ).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (Γουλής ) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσαρη (89′ Παπαδημητρίου Φ.), Παπαδημητρίου Κ. (58′ Καππα Ε.), Μοκκα, Γεωργαρα, Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Βράνα-Τριανταφύλλου (88′ Τσωλου), Μαρκουτσα, Τζουμερκιώτη (49′ λ. Τραυμ. Γατσουλια).
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment