LOADING

Type to search

Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία ο Άρης Κορίνθου

Χωρίς κατηγορία

Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία ο Άρης Κορίνθου

Share


Συνεχίζοντας την καλή τους πορεία οι δύο ομάδες της Πελοποννήσου αναδείχθηκαν ισόπαλοι άνευ τερμάτων στο χτεσινό παιχνίδι στην έδρα των Μεσσήνιων. Ο Άρης Κορίνθου θέλοντας να δείξει ότι δίκαια ευρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία όταν το σουτ της Γαλάνη πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι της Δημητρακοπούλου. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ της Βαρσαμή στο 11ο λεπτό .Από εκεί και μετά οι Καλαματανιές μπόρεσαν και ισορρόπησαν τον αγώνα χωρίς να κάνουν κάποια ευκαιρία . Αντιθέτως ο Άρης είχε δύο ευκαιρίες όταν η Βέρρα με ισάριθμα  φάουλ έξω από την περιοχή είχε την ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ αλλά και τις δύο φορές η Δημητρακοπούλου με πολύ ωραίες αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη της εστία της. Η Δημητρακοπούλου τραυματίστηκε προς το τέλος του ημιχρόνου όταν συγκρούστηκε με την Βαρσαμή αλλά μπόρεσε και συνέχισε . Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν πολύ στον χώρο του κέντρου χωρίς την μεγάλη ευκαιρία εκατέρωθεν με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει στην δύναμη και ο διαιτητής να αναγκαστεί να δείξει  έξι κίτρινες κάρτες και οι Πετροπούλου και Παπαγεωργίου από τον Άρη και η Παπαδοπούλου από τον Εθνικό να αποχωρήσουν λόγω τραυματισμών. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες αφού βρίσκονται μέσα στους στόχους τους.
Ο διαιτητής  από την Ηλία Μαρκαντωνάτος με βοηθούς Κωτσόπουλο και Κοιλιωμενιάτης αρκετά καλοί.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  (Λαμπρόπουλος )Δημητρακοπούλου – Καλύβα – Σπηλιοπούλου- Πουλακίδα – Σακκά ( 85 Ελευθεράκη )–Τσακάλου –Βούτσα – Φιλανδριανού ( 90 Τσαμπούκου )– Παπαδοπούλου (24 Παναγιωτακοπούλου) ) Γιανοπούλου ( Λεμπέση )–Κόντη
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Τσουμάνης )
Κοτσώνη – Πετροπούλου( Βουρλιωτάκη )- Οικονόμου –Παπαντωνίου( 46 Δήμα ) –Δαρσινού –Λίαπη –Μπίτζα- Παπαγεωργίου( 60 Λουφάκη ) –Γαλάνη –Βέρρα- Βαρσαμή ( 90 Μιχαλοπούλου )

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment