LOADING

Type to search

Θ.Πισιμίσης : Το ραντεβού μας τον Μάϊο κύριε Νίκα

Χωρίς κατηγορία

Θ.Πισιμίσης : Το ραντεβού μας τον Μάϊο κύριε Νίκα

Share

Σχέδιο Δούρειος Ίππος στην παράταξη Τατούλη …(Δικός σας τίτλος)
Από εσάς διέρευσε στα μέσα για την συνάντηση στην Τρίπολη, με 8 εν ενεργεία στελέχη της παράταξης Τατούλη. Μεθόδευση ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ-ΓΙΑ ΓΙΑΦΚΑ-ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!!!

Κ. Νίκα, σας άκουσα να μιλάτε ότι είστε βαθιά αυτοδιοικητικός, να μιλάτε για ήθος και για πολιτικό πολιτισμό.. Για ποια δημοκρατία ή καλύτερα Νέα Δημοκρατία, για ποια περιφερειακή συνείδηση, για ποιο ήθος μιλάτε όταν με άκομψες, αντιδημοκρατικές και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις προσπαθείτε να εισβάλετε σε μια αιρετή εκλεγμένη παράταξη. Γιατί τόση τρεμούρα;;
Μετά από όλα αυτά πώς θα ζητήσετε την ψήφο από τους πολίτες; Ποιός θα σας εμπιστευτεί για την περιφέρεια Πελοποννήσου; Το ραντεβού μας τον Μάϊο  κ. Νίκα!
Αγαπητοί συνάδελφοι της περιφέρειας Πελοποννήσου, είμαστε εκλεγμένοι για το έργο, το πρόγραμμα της παράταξης μέχρι το τέλος της θητείας . Όποιος διαφωνεί, χωρίς άλλο να παραιτηθεί, για να έρθει ο επόμενος να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το να δηλώνεις ανεξάρτητος σημαίνει μεθόδευση για τα όσα γράφονται και λέγονται! Αυτά για σήμερα!
Περιφερειακός Σύμβουλος
Θάνος Πισιμίσης
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment