Τρίποντο για τον Άρη Κορίνθου κόντρα στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Share

Τάσεις αυτοχειρίας από τα κορίτσια του ‘Αρη Κορίνθου που  από το 3-0 στο 35ο λεπτό και ενώ η ροή του  αγώνα προεξοφλούσε μία πολύ άνετη νίκη έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα των Αμαζόνων να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το 3-2.
Ο Άρης από το πρώτο λεπτό στρίμωξε τις Αμαζόνες στο μισό γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου η επίτευξη του τέρματος. Ήταν το 5 λεπτό όταν η Βαρσαμή με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 . Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ήρθε στο 22ο λεπτό η Γαλάνη με κεραυνό να κάνει το 2-0.Ακολούθησαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες για να έρθει η Βαρσαμή στο 37ο λεπτό με κοντινή προβολή να κάνουν το 3-0. Σε εκείνο το λεπτό τα κορίτσια του Άρη νόμισαν ότι τελείωσε ο αγώνας και έτσι στο 38ο λεπτό η Γαστεράτου με ένα μακρινό φάουλ αιφνιδίασε την επανεμφανισθείσα μετά  τον σοβαρό τυραυματισμό της  Κοτσώνη, και έκανε το 3-1,σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο οι Αμαζόνες πίεσαν και στο 55 με την Μπέλλου έκαναν το 3-2 και συνέχιζαν να πιέζουν για την ισοφάριση χωρίς να το καταφέρουν  ,ενώ ο Άρης αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις τις οποίες καθάριζε  η τερματοφύλακας των Αμαζόνων Στέφου η οποία πραγματοποίησε πληθώρα αποκρούσεων και κρατούσε τις Αμαζόνες στο παιχνίδι. Οι διαιτητές από την Άρκαδία  Αυγερινός –Κύρος –Αθανασίου αρκετά καλοί.
ΑΡΗΣ ( Τσουμάνης ) Κοτσώνη- Παπαγεωργίου- Πετροπούλου –Παπαντωνίου ( 80 Μιχαλοπούλου ) – Δαρσινού – Λιάπη – Λουφάκη (83 Δήμα )– Μπίτζα – Γαλάνη (90 Βουρλιωτάκη ) Βέρρα – Βαρσαμή .
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ( Περτζούκας ) Στέφου – Κόκορη (71 Λουκά )– Νάση –Μπέλλου –Τσέλα (46 Μπολάση )–Μπεράτη –Τζίνα –Δημητρίου –Γρίβα – Γαστεράτου (80 Μπολιεράτου )–Μούση