LOADING

Type to search

Τρίποντο για τον Άρη Κορίνθου κόντρα στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Χωρίς κατηγορία

Τρίποντο για τον Άρη Κορίνθου κόντρα στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Share

Τάσεις αυτοχειρίας από τα κορίτσια του ‘Αρη Κορίνθου που  από το 3-0 στο 35ο λεπτό και ενώ η ροή του  αγώνα προεξοφλούσε μία πολύ άνετη νίκη έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα των Αμαζόνων να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το 3-2.
Ο Άρης από το πρώτο λεπτό στρίμωξε τις Αμαζόνες στο μισό γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου η επίτευξη του τέρματος. Ήταν το 5 λεπτό όταν η Βαρσαμή με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 . Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ήρθε στο 22ο λεπτό η Γαλάνη με κεραυνό να κάνει το 2-0.Ακολούθησαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες για να έρθει η Βαρσαμή στο 37ο λεπτό με κοντινή προβολή να κάνουν το 3-0. Σε εκείνο το λεπτό τα κορίτσια του Άρη νόμισαν ότι τελείωσε ο αγώνας και έτσι στο 38ο λεπτό η Γαστεράτου με ένα μακρινό φάουλ αιφνιδίασε την επανεμφανισθείσα μετά  τον σοβαρό τυραυματισμό της  Κοτσώνη, και έκανε το 3-1,σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο οι Αμαζόνες πίεσαν και στο 55 με την Μπέλλου έκαναν το 3-2 και συνέχιζαν να πιέζουν για την ισοφάριση χωρίς να το καταφέρουν  ,ενώ ο Άρης αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις τις οποίες καθάριζε  η τερματοφύλακας των Αμαζόνων Στέφου η οποία πραγματοποίησε πληθώρα αποκρούσεων και κρατούσε τις Αμαζόνες στο παιχνίδι. Οι διαιτητές από την Άρκαδία  Αυγερινός –Κύρος –Αθανασίου αρκετά καλοί.
ΑΡΗΣ ( Τσουμάνης ) Κοτσώνη- Παπαγεωργίου- Πετροπούλου –Παπαντωνίου ( 80 Μιχαλοπούλου ) – Δαρσινού – Λιάπη – Λουφάκη (83 Δήμα )– Μπίτζα – Γαλάνη (90 Βουρλιωτάκη ) Βέρρα – Βαρσαμή .
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ( Περτζούκας ) Στέφου – Κόκορη (71 Λουκά )– Νάση –Μπέλλου –Τσέλα (46 Μπολάση )–Μπεράτη –Τζίνα –Δημητρίου –Γρίβα – Γαστεράτου (80 Μπολιεράτου )–Μούση 
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment