LOADING

Type to search

Β.Νανόπουλος: Η Συμμαχία Πολιτών ανανεώνεται συνεχώς για να εκφράσει ολόκληρη την κοινωνία μας!

Κορινθία Πολιτική

Β.Νανόπουλος: Η Συμμαχία Πολιτών ανανεώνεται συνεχώς για να εκφράσει ολόκληρη την κοινωνία μας!

Share


Την κοινωνία των Κορινθίων σε κάθε της
κλάδο και τομέα αγκαλιάζει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ/Καθημερινά οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Δημάρχου Κορινθίων, κάλεσμα συμπόρευσης, δουλειάς και προοπτικής προκειμένου οι αλλαγές που ξεκίνησαν το 2019 με την απόφαση και την εμπιστοσύνη των πολιτών, να συνεχιστούν και στην επόμενη θητεία. «Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που έρχονται καθημερινά κοντά μου και τους οποίους έχω την τιμή να ανακοινώνω ως υποψηφίους, διότι η ποιότητα των χαρακτήρων, η προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, κυρίως όμως η διάθεση τους για προσφορά στον δήμο μας , αποτελούν το εχέγγυο της επιτυχίας, αποτελούν την ουσία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που δημιουργήθηκε για να αφήσει στον δήμο και στους δημότες μια κληρονομία έργων και ενεργειών , να δημιουργήσει ένα αξιόλογο παρόν δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα λαμπρό μέλλον» δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ανακοινώνοντας  8 ακόμα υποψηφίους,

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βλάχου Χριστίνα

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη τεχνικού Λυκείου στο τμήμα οικονομίας και διοίκησης με ειδικότητα υπάλληλοςγραφείου το 2006, αποφοίτησε από τη σχολή διοίκησηςκαι οικονομίας του ανώτατου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Πάτρας (ΑΤΕΙ) με πτυχίο στοτμήμα διοίκησης επιχειρήσεων. Για πρώτη φορά υποψήφια τοπική σύμβουλος με τη συμμαχία πολιτώνστην Αρχαία Κόρινθο.

Γεώργαρης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 14/09/1993 και διαμένει στην Αρχαία Κόρινθο όπου και δραστηριοποιείται είναι τελειόφοιτος ΕΠΑΛ Λουτρακίου στην ειδικότητα μηχανικών και ηλεκτρολογικών συστημάτων,

έχει γνώσεις σε μηχανολογικά, σιδηροκατασκευές και αγροτικές εργασίες. Για πρώτη φορά υποψήφιος με τησυμμαχία πολιτών στο τοπικό συμβούλιο της ΑρχαίαςΚορίνθου.

Γκρούτσης Ανέστης

Ο Ανέστης Γκρούτσης γεννήθηκε και διαμένει στηνΚόρινθο. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής (BA Hons) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Επιχειρησιακής Πληροφορικής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, από το Coventry University της Αγγλίας. Από το 2002 μέχρι σήμερα, υπηρετεί την ιδιωτική εκπαίδευσηστο Ν. Κορινθίας, διευθύνοντας τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Πληροφορικής iT.gr και iTplus. Ασχολείται κυρίως με εκπαιδευτικά και οργανωτικά θέματα σχετικά με την Πληροφορική, την Οικονομία και την Διοίκησηεπιχειρήσεων. Μιλά άριστα την Αγγλική γλώσσα. Είναι έγγαμος με την Δώρα Παπαδοπούλου και πατέρας ενόςπαιδιού. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ωςέφεδρος αξιωματικός στο όπλο των Τεθωρακισμένων.

Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 50.000 ώρεςδιδασκαλίας και σεμιναρίων σε παιδιά, νέους και ενήλικες, ενώ ως υπεύθυνος εξεταστικού κέντρου ECDL έχει οργανώσει και επιτηρήσει περισσότερες από 3.500 εξεταστικές ώρες ECDL. Είναι υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών ακαδημαϊκώνπρογραμμάτων ανάπτυξης στελεχών καθώς και υπεύθυνος μηχανοργάνωσης μεγάλων εταιρειών. Εργάζεται ως στατιστικός σύμβουλος και αναλυτής, αναλαμβάνοντας έργα στις περιοχές της ιατρικής, τηςψυχολογίας, της κοινωνιολογίας και του μάρκετινγκ, καθώς και ως ερευνητικός συνεργάτης στην εκπόνησηπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών για λογαριασμό ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Είναι εκπαιδευτήςστελεχών επιχειρήσεων και παρέχει συμβουλευτικέςυπηρεσίες στη στρατηγική, οργάνωση και στη διοίκησηανθρώπινου δυναμικού σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια, επίσημες διοργανώσεις και σεεκπαιδευτικές εκδηλώσεις οργανισμών. Είναι μέλος τηςΕλληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και ΕπαγγελματιώνΠληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), καθώς και μέλος του διεθνούς οργανισμού πληροφορικής British Computer Society (BCS). Επίσης είναι γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και μέλος της Ο.Ε.ΕΣ.Πκαθώς και γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Κορίνθου της Νέαςδημοκρατίας.

Δήμα Μαρία

Η Μαρία Δήμα του Θωμά είναι κάτοικος Κορίνθου μεκαταγωγή από το Χιλιομόδι. Είναι αστυνομικός, κατετάγη το 1993 και υπηρετεί ως Υπαστυνόμος Β στοΑστυνομικό τμήμα Κορίνθου, επίσης έχει υπηρετήσει για 4 έτη στην Πρεσβεία Αβάνας στην Κούβα στηνπροσωπική φύλαξη του Έλληνα Πρέσβη. Είναι μητέρα ενός παιδιού 15 ετών, ενεργό μέλος στο Ναυτικό όμιλοΚορίνθου, μέλος στον σύλλογο γυναικώνΤενεάτισσεςκαι έχει ασχοληθεί ενεργά με ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας γυναικών και τέκνων μετά από σεμινάρια αλλά και λόγω εμπειρίας από τον χώροεργασίας της. Το 2019 ήταν υποψήφια με τηνΔύναμηΕξέλιξης“. Με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορινθίων επιθυμεί να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική στα κοινά, στην τοπική κοινότητα Χιλιομοδίου.

Καραμάνος Αναστάσιος

Ο Τάσος Καραμάνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, 27 ετών, επι πτυχίω Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μαζί με τον πατέρα του, Γιώργο Καραμάνο, ο οποίος διατηρεί υπερσύγχρονο φανοβαφείο στη στην περιοχή της Μπαθαρίστρας στην Κόρινθο.

Η αγάπη του για το αυτοκίνητο από μικρό παιδί, τον καταξίωσε από νεαρή κιόλας ηλικία σε έναν από τους σημαντικότερους εμπόρους αυτοκινήτων της περιοχής, με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες από την περιοχή της Κορίνθου και όχι μόνο. Είναι γνώστης της Αγγλικής, αλλά και της Γερμανικής γλώσσας.

Η εμπειρία του μέσα από τα επαγγελματικά ταξίδια του σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις καθώς και η παρατηρητικότητά του, του έχει δώσει ιδέες και όραμα για το πώς μπορεί να γίνει ομορφότερη και λειτουργικότερη η πόλη της καρδιάς του, η Κόρινθος.

Κεφαλληνού Παγώνα

Η Παγώνα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κόρινθο μαζί με τα 2 της αδέλφια τον Σπύρο και τη Νάνσυ και την μητέρα της Μαρία. Διαμένει μόνιμα στην Ποσειδωνία Κορίνθου. Είναι απόφοιτος Λυκείου έχει μία κόρη, την Παναγιώτα, η οποία της έχει χαρίσει δύο υπέροχα εγγονάκια, την Μαριάνθη και τον Ιάσονα. Εργάζεται από 15 χρονών κυρίως σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης στην Κόρινθο και τα τελευταία 17 χρόνια είναι πωλήτρια στο Σ/Μ “Γαλαξίας” στην περιοχή της Ποσειδωνίας Κορίνθου. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στα θέματα που αφορούν τα παιδιά, την σωστή διαβίωση και εκπαίδευση τους καθώς και με τα θέματα πρόνοιας. Της αρέσει να βοηθάει τους ανήμπορους και τους λιγότερο τυχερούς συμπολίτες μας, πράγμα που προσπαθεί να κάνει όλα τα χρόνια της ζωής της. Οι συμπολίτες μου με γνωρίζουν από την ευθύτητα του λόγου μου και τη μαχητικότητα μου για τη διόρθωση των αδικιών που αντιλαμβάνομαι γύρω μου, δηλώνει χαρακτηριστικά. Την καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Μπίτζιος Κωνσταντίνος

Ο Κώστας είναι κάτοικος Κορίνθου με καταγωγή από το Αγιονόρι, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά στον Δήμο με Δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο, πιστεύοντας στην ικανότητα και αποτελεσματικότητα της διοίκησης του Δήμου.

Στεργιοπούλου Αναστασία

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την Αναστασία- Τασία Στεργιοπούλου. Η Τασία είναι μια γυναίκα της αυτοδιοίκησης, με μακρά πορεία στα κοινά του τόπου της, πάντα παρούσα και πάντα αποτελεσματική.

Επί δημαρχίας Βασιλάκου στο δήμο Τενέας έχει υπηρετήσει τους συμπολίτες της ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Παιδείας στο 2005 -2006. Δημοτική σύμβουλος εξελέγη για πρώτη φορά το 2002.

Είναι Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαθοβουνίου και Πρόεδρος στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Χιλιομοδίου.

Εργάζεται σήμερα ως πολιτική υπάλληλος στην Ελληνική Αστυνομία στην Κόρινθο, είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Παναγουλόπουλο, μητέρα 3 παιδιών και διαμένει στο Σπαθοβούνι.