LOADING

Type to search

O Άρης Κορίνθου ξέρει να πολεμά και το απέδειξε με 6 γκολ στο Άργος

Χωρίς κατηγορία

O Άρης Κορίνθου ξέρει να πολεμά και το απέδειξε με 6 γκολ στο Άργος

Share
Όταν ο Φείδωνας στο 40 έκανε το 2-0 κανείς δεν φανταζότανε τι θα επακολουθούσε στα υπόλοιπα 50 λεπτά της αναμέτρησης. Και όμως τα κορίτσια του Άρη το κατάφεραν .Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό πίεσε δυνατά την άμυνα του Φείδωνα , η Ροδοπούλου όμως είπε όχι τρεις φορές σε ισάριθμα σουτ των Βαρσαμή , Βέρρα και Γαλάνη . Ο Φείδωνας συνέχισε το παθητικό παιχνίδι για να έρθει ένα φάουλ της Καραγιάννη στο 18ο λεπτό λίγα μέτρα κάτω από την σέντρα για να κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τα κορίτσια του Φείδωνα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Άρη να πιέζει για την ισοφάριση και το Φείδωνα σε υποδειγματική αντεπίθεση στο 40ο λεπτό να πετυχαίνει το 2-0. Ίσως αυτό να ήταν και το λάθος του Φείδωνα γιατί οι Αριανές πείσμωσαν και στο αμέσως επόμενο λεπτό μείωσαν με σουτ της Βέρρα σε 2-1 για να έρθει η Βαρσαμή στο 45 μετά από κόρνερ της Βέρρα να κάνει το 2-2 .Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορίνθιες είχαν πολύ καλή ψυχολογία και στο 49 η Βαρσαμή μετά από κόρνερ της Βέρρα έκανε την ανατροπή και το 2-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Οι Αργείτισες τα είχαν παρατήσει και η Γαλάνη με κεραυνό από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο Γ της Ροδοπούλου κάνοντας το 2-4. Οι Κορίνθιες δεν σταμάτησαν και η Βαρσαμή με σουτ έκανε χατ τρικ κάνοντας το 2-5 ,για να έρθει η Βέρρα στο 60ο λεπτό με σούτ να κάνει το τελικό 2-6.
Οι διαιτητές από την Λακωνία Παναγάκος – Ιακώβ –Μπεκιάρης πολύ καλοί .
ΦΕΙΔΩΝΑΣ ( ΤΟΤΣΙΚΑΣ ) Ροδοπούλου – Μπακασέτα- Κατσικάρη ( 85 Λύκου ) – Κυρακοπούλου – Τζιχάνι ( 73 Κοδέλα ) – Καββαρά – Ταγάτση – Καραγιάννη- Λουκά.
ΑΡΗΣ ( ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ) Κοτσώνη – Πετροπούλου ( 75 Βουρλιωτάκη ) – Δήμα ( 85 Οικονόμου ) – Παπαντωνίου – Δαρσινού – Λιάπη – Μπιτζα ( 65 Μιχαλοπούλου ) – Παπαγεωργίου – Γαλάνη – Βέρρα – Βαρσαμή
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment