Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Χωρίς κατηγορία

Ισόβια σε 34χρονο χασισοκαλλιεργητή στη Λακωνία που είχε φυτέψει 651 δενδρύλλια

Μοιραστείτε

  Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε έναν 34χρονο Μολδαβό χασισοκαλλιεργητή που είχε συλληφθεί στις 4 Ιουνίου σε περιοχή της Νεάπολης στη Λακωνία, όπου είχε ότι φυτέψει 651 δενδρύλλια στο αγρόκτημα των εργοδοτών του που κάθισαν μαζί του στο εδώλιο, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχαν ιδέα για τις δραστηριότητές του!
  Η φυτεία είχε στηθεί κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη του 76χρονου ιδιοκτήτη και του 42χρονου γιου του, πράγμα που παραδέχθηκε ο αλλοδαπός ο οποίος άφησε άφωνους του δικαστές όταν ισχυρίστηκε ότι είχε σκοπό να πουλήσει την παραγωγή της χασισοφυτείας και να αποκομίσει πάνω από 75.000 ευρώ για να… παντρευτεί και να κάνει οικογένεια! Το αποτέλεσμα ήταν να αθωωθούν πατέρας και γιος, ενώ ο Μολδαβός καταδικάστηκε σε ισόβια και κάθειρξη δέκα ετών και εννέα μηνών και χρηματικό πρόστιμο 102.000 ευρώ, χωρίς να αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη φυτεία στην οποία βρήκαν 392 δενδρύλλια ύψους 0,20 ως 1,10 μέτρου και είχαν στήσει ενέδρα στον καλλιεργητή. Ο 34χρονος εντοπίστηκε ενώ μετέφερε άλλα 127 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,30 μέτρου για να τα μεταφυτέψει και αντιστάθηκε στην σύλληψή του. Στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 132 δενδρύλλια ύψους 0,50 ως 0,30 μέτρου, 36 συσκευασίες και δυο σακούλες με 738 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 37 σπόροι, μια ζυγαριά ακριβείας και 23 λαθραία πακέτα τσιγάρα.
Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *