LOADING

Type to search

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΥ(video)

Επικαιρότητα Κορινθία

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΥ(video)

Share

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο Δήμαρχος Κορινθίων την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημόπρακτου στις 6 Φεβρουαρίου. Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε:

« Χθες έγινε μια απρέπεια σε βάρος της πόλης και του Δήμου Κορινθίων. Δυστυχώς διαψεύστηκα για τη θέση μου να συμμετάσχουν σε όλα τα νομικά πρόσωπα και τον Δημόπρακτο μέλη της Αντιπολίτευσης. Κατά τη συνεδρίαση της 5ης Φεβρουαρίου ο κ. Νανόπουλος επιβεβαίωσε ρητά στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι πούλησε την πόλη και τον Δήμο με ανίερες συμμαχίες εκτός Δήμου Κορινθίων.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης σε καθοριστική συνεδρίαση του αναπτυξιακού οργανισμούΔημόπρακτος, ψήφισε ενάντια στα συμφέροντα της πόλης και του Δήμου Κορινθίων. Μάλιστα δεν εγκρίθηκε με τη συμμετοχή των άλλων δύο μετόχων Λουτρακίου και Βέλου – Βόχας, η πρόταση του Δήμου Κορινθίων και της Δημοτικής Αρχής για δύο σημαίνοντα πρόσωπα, τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ταγαρά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.

Πλέον έγινε φανερό σε όλους ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο Κορινθιακός Λαός μας έδωσε εντολή να διοικήσουμε. Μόνη μας έννοια είναι τα συμφέροντα των δημοτών μας. Εμείς προχωράμε μπροστά, δεν κοιτάμε το παρελθόν και τα αλλάζουμε όλα.

Σύντομα ανακοινώνουμε τις νέες εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημόπρακτου, σύμφωνα με τον Νόμο και τη περαιτέρω συνεργασία μας. Η Δημοτική Αρχή δεν είναι όμηρος κανενός. Μόνος εντολέας είναι ο Κορινθιακός Λαός.

Συμφωνίες για παράδοση της πόλης και του Δήμου σε τρίτους δεν είναι εφικτές με Δημοτική Αρχή Σταυρέλη. Μάλλον κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο».