LOADING

Type to search

Δήμος Κορινθίων:Ορκίστηκε η νέα Δημοτική αρχή

Επικαιρότητα Κορινθία Πολιτική

Δήμος Κορινθίων:Ορκίστηκε η νέα Δημοτική αρχή

Share

Πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Κορινθίων Νικολάου Σταυρέλη, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ».

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ.κ. Διονύσιος. Παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριος Νικόλαος Ταγαράς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,  όλοι οι Δήμαρχοι του Νομού μας και οι δήμαρχοι Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός, Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος, επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο ενώ ακολούθησε και η ορκωμοσία των συμβούλων με θρησκευτικό και πολιτικό όρκο ανάλογα την επιλογή του καθενός.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριος Νικόλαος Ταγαράς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας και ο νέοςΔήμαρχος.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορινθίων τόνισεμεταξύ άλλων «ότι σήμερα είναι μια νέα αρχή για τον Δήμο Κορινθίων καθώς το υψηλό ποσοστό με το οποίο μας τίμησε ο κορινθιακός λαός ανεβάζει τις ευθύνες μας και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί».

Επιπρόσθετα επισήμανε ότι «είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε πίστωση χρόνου ούτε μια ημέρα, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να πάμε μπροστά τον Δήμο μας».

Τέλος ανέφερε προγραμματικές δεσμεύσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και κλείνοντας ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων καλή και δημιουργική θητεία.