LOADING

Type to search

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Κορινθία Πολιτική

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Share
Η αλήθεια δεν ζει στις σκιές ούτε καλύπτεται με ανακρίβειες και μισόλογα . Η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται και βγαίνει στο φως ! Αναφέρομαι στην καταψήφιση της επιχορήγησης του Λιμενικού ταμείου από τον κ. Σταυρέλη και των περί αυτού δημοτικών συμβούλων , συγκεκριμένα : 1) Από την αρχή που ανέλαβα την προεδρία του ΔΛΤ διαπίστωσα την δυσχερή  οικονομική θέση που έχει περιέλθει απόρροια πολλών παραγόντων (δραστική μείωση εσόδων , αύξηση εξόδων κτλ) . Έδωσα εντολή στον λογιστή του ταμείου να κάνει Χρηματοοικονομική ανάλυση βιωσιμότητας , την οποία απέστειλα σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου . Εν τάχει αναφέρει ότι ,με τις παρούσες συνθήκες , λίαν συντόμως σε 1,5 με 2 χρόνια θα μηδενιστεί το αποθεματικό του !!!Σαν λύση προτείνει την αύξηση των εσόδων τα οποία βραχυπρόθεσμα είναι δύσκολο ή επιχορήγηση από τον Δήμο . Από ότι φαίνεται οι ανωτέρω αναφερθέντες δεν μπήκαν στον κόπο να την διαβάσουν ή ακόμα χειρότερα δεν τους ενδιαφέρει, αφήνοντας στην τύχη του το ΔΛΤ .

2)Δεν έλαβαν υπόψη ότι ακόμη και να υπερψήφιζαν την επιχορήγηση αυτή δεν θα έφτανε στα χέρια της παρούσας διοίκησης λόγω των προβλεπόμενων χρονοβόρων διαδικασιών .
Στέρησαν από την επόμενη διοίκηση την ένταξη του ποσού στον προϋπολογισμό του δήμου για το 2024.

Ακόμα και όταν ζήτησα να υπερψηφίσουν τουλάχιστον την αλλαγή του άρθρου της συστατικής πράξης του ΔΛΤ επιτρέποντας και διευκολύνοντας έτσι μελλοντικά την επιχορήγηση , αρνήθηκαν εμμένοντας στις μικροκομματικές τους σκοπιμότητες . Συγχαρητήρια τα καταφέρατε να αποστερήσετε από τον δήμο ένα χρήσιμο εργαλείο !!