LOADING

Type to search

Δυνατή «μεταγραφή» από τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη

Κορινθία Πολιτική

Δυνατή «μεταγραφή» από τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη

Share


🤝 Καλωσορίζουμε στην 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 έναν συμπολίτη μας γνωστό για την σημαντική διαδρομή του στο ραδιόφωνο αλλά και την προσφορά του στα κοινά, τον Δημήτρη Κανέλλο.

👨‍👧‍👦 Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί μόνιμα στην Περαχώρα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μέρλου και πατέρας ενός αγοριού. Γόνος του αείμνηστου Ιατρού Παναγιώτη Κανέλλου και της Οδοντιάτρου Σοφίας Κανέλλου είναι το έκτο μέλος της πολύτεκνης οικογένειάς τους και αδερφός του Καρδιολόγου Γιώργου και του Οδοντιάτρου Κων/νου. Είναι Οδοντοτεχνίτης – απόφοιτος της ΠΑΣΤΕΡ-ΣΒΙΕ και Ηλεκτρονικός – απόφοιτος του ΙΕΚ Κορίνθου – Λουτρακίου.

📻 Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ενέργεια», παραγωγός και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών, τεχνικός ήχου και φωτισμού εκδηλώσεων.

🙋⛑️ Είναι ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «ΦΑΣΜΑ Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων Φίλων Παιδιών και Ατόμων με Αυτισμό Κορινθίας» και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση τα τελευταία χρόνια ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συγχρόνως αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Ελλάδας (ΕΝΙΡΣΕ).

🤗 Ο Δημήτρης δείχνει καθημερινά εμπράκτως την αγάπη του για τον συνάνθρωπο μέσα από την δράση του. Μοναδικό του κίνητρο για την ενασχόληση με τα κοινά, η διάθεση να προσφέρει, με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια, για ένα Δήμο – πρότυπο για το μέλλον των επόμενων γενιών.

🙏 Δημήτρη, καλωσόρισες στην 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴! Η παρουσία σου στην ομάδα, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Καλό αγώνα να έχουμε και καλή σου επιτυχία! #δυναμικά_μπροστά #παρέμβαση_πολιτών