LOADING

Type to search

Ανακοίνωση των πρώτων υποψήφιων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κορινθίων

Πολιτική

Ανακοίνωση των πρώτων υποψήφιων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κορινθίων

Share


Η Λαϊκή Συσπείρωση
Κορινθίων, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ στους δήμους και την περιφέρεια, θα συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με επικεφαλής την Βιβή Τζέκου, εργαζόμενη στον κλάδο της Πληροφορικής , δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Κορινθίων και μέλος της ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ.

Όλο αυτό το διάστημα, η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Κορινθίων προσπάθησε να δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι για να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Μετά τη μάχη των βουλευτικών εκλογών και την άνοδο σε ψήφους και ποσοστά του ΚΚΕ, τόσο στην Κορινθία όσο και πανελλαδικά, απευθυνόμαστε με αισιοδοξία σε όλους εκείνους που συναντηθήκαμε στο κίνημα, στους αγώνες, στην πάλη για τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Καλούμε το λαό της Κορίνθου να δυναμώσει τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί είναι η μόνη δύναμη που την επόμενη μέρα θα κατατεθεί στους αγώνες για τις ανάγκες των εργαζομένων, των λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε το λαό να πολλαπλασιάσει τις εστίες αντίστασης, την αμφισβήτηση και τη σύγκρουση, ενάντια σε κράτος, κυβερνήσεις και τα εξαρτήματά τους στους δήμους. Δε θα δείξουμε καμία ανοχή, καμία αναμονή απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

Με αισιοδοξία και ορμή στεκόμαστε μπροστά στις νέες απαιτήσεις για τις μάχες του επόμενου διαστήματος, μπροστά στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από αγωνιστές που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να αντιπαλέψουν την πολιτική που είναι η πηγή όλων των προβλημάτων που βιώνει ο λαός μας. Έδωσαν με συνέπεια τη μάχη για σύγχρονα δικαιώματα, για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, να παλεύουμε μαζί με το λαό την επόμενη μέρα.

Ο λαός δεν πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη σε συνδυασμούς που στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν από σειρά κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές οι πολιτικές είναι που οδήγησαν τους δήμους στο να είναι φορομπηχτικοί μηχανισμοί, με ιδιωτικοποιημένες υπηρεσίες που τις πληρώνει ο λαός διπλά και τριπλά. Που υποχρεώνουν τη λαϊκή οικογένεια να πληρώνει ακριβά την υγεία, την παιδεία, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Που μας οδήγησαν να τρέμουμε να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο μήπως και γίνει σεισμός και βρίσκονται μέσα σε κτίρια που δεν έχουν ελεγχθεί. Ή που μας οδήγησαν να πούμε το νερό νεράκι και να τρέμουμε για το τι θα μας βρει το καλοκαίρι, τη στιγμή που τα εμφιαλωτήρια θησαυρίζουν στη Στυμφαλία.

Όλα τούτα πρέπει να λάβει υπόψη του ο λαός της Κορίνθου. Να μπει μπροστά στις μάχες που έρχονται, πλάι στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, να δώσει δύναμη στη δύναμή του για την επόμενη μέρα.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της αντίστασης που βγήκε από τις εκλογές, παρά τον συνολικά αρνητικό σχεδιασμό, να εκφραστεί και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τη δύναμη που θα μας δώσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός θα την αξιοποιήσουμε για να υπερασπιστούμε τα λαϊκά συμφέροντα, για να είμαστε μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση και στους δήμους!

Ανακοινώνουμε σήμερα τους πρώτους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κορινθίων:

1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣυνταξιούχος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Κορινθίας
2. ΑΚΑΡΕΠΗ ΜΑΡΙΑΤεχνολόγος τροφίμων, πρόεδροςτου Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου.
3. ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ Συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ν. Κορινθίας.
4. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – βιομηχανικός εργάτης, Μέλος του ΔΣ του κλαδικού σωματείου Τροφίμων-Ποτών Κορινθίας-Αργολίδας
5. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΕργαζόμενος στον κλάδο Τύπου – Χάρτου.
6. ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣσυνταξιούχος οικοδόμος
7. ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣΗλεκτρολόγοςθερμοϋδραυλικός.
8. ΓΚΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΑγρότης
9. ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – βιομηχανικός εργάτης, Μέλος του ΔΣ του κλαδικού σωματείου Τροφίμων-Ποτών Κορινθίας-Αργολίδας
10. ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ – συνταξιούχος
11. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – φυσικοθεραπευτής, Πρόεδρος του Περ. Τμήματος Κορινθίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Εκλεγμένος στο γονεϊκόκίνημα
12. ΚΑΛΛΙΡΗ ΧΑΡΑσυνταξιούχος ΟΤΑ.
13. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – βιομηχανικός εργάτης στον κλάδο του Μετάλλου
14. ΚΑΤΕΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣσυνταξιούχος ΕΛΤΑ.
15. ΚΟΪΝΗ ΑΣΠΑΤραπεζοϋπάλληλος, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου.
16. ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΙδιωτική υπάλληλος, Εκλεγμένη στο γονεϊκό κίνημα, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου
17. ΚΟΣΜΑ ΝΑΤΑΣΣΑ Άνεργη
18. ΚΟΥΡΛΙΜΠΙΝΗ ΒΑΣΙΑΒιομηχανική εργάτρια στον κλάδο της Ενέργειας
19. ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟικονομολόγος, Ι/Υ.
20. ΛΙΒΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ  – Φυσικοθεραπευτής, Ταμίας της ΔΕ του Περ. Τμήματος Κορινθίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών
21. ΛΥΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣΑρχαιολόγος.
22. ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Συνταξιούχος οικοδόμος.
23. ΠΑΛΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Εργαζόμενος στον κλάδο της Πληροφορικής, μέλος της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου στη Unify/Atos
24. ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – Χημικός
25. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΧημικόςμηχανικός.
26. ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΦΩΚΙΩΝΑΣ  – Συνταξιούχος
27. ΠΕΤΙΜΕΖΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ – Αυτοαπασχολούμενος
28. ΡΟΥΚΗΣ ΘΕΜΗΣ – Συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης
29. ΣΚΛΗΡΗ ΝΑΝΣΥ – Ιδιωτική Υπάλληλος στον κλάδο του Μετάλλου
30. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗΚαθηγήτρια.
31. ΤΖΕΒΕΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γεωπόνοςαυτοαπασχολούμενη
32. ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣυνταξιούχος αρχιτέκτονας.
33. ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΧΑΡΙΣΦυσικοθεραπεύτρια, ΓενικήΓραμματέας της ΔΕ του Περιφερειακού Τμήματος Κορινθίας του Πανελλήνιου ΣυλλόγουΦυσικοθεραπευτών.
34. ΤΣΙΟΥΜΠΡΗ ΜΥΡΤΩ Γεωπόνος
35. ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑ – Γιατρός