LOADING

Type to search

Β.Νανόπουλος: Δημιουργούμε την παράταξη που οδηγεί με ασφάλεια το δήμο Κορινθίων στο μέλλον!

Πολιτική

Β.Νανόπουλος: Δημιουργούμε την παράταξη που οδηγεί με ασφάλεια το δήμο Κορινθίων στο μέλλον!

Share

Σταθερά προσανατολισμένη στην ανανέωση των προσώπων αλλά και στην ενίσχυση του συνδυασμού της παρουσίας των γυναικών, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ανακοινώνει σήμερα 8 ακόμα υποψήφιους. Κορίνθιους ενεργούς που είδαν στα προηγούμενα 3,5 χρόνια την ικανότητα της δημοτικής αρχής όχι μόνο να παράξει σε δύσκολες συνθήκες έργο (απλή αναλογική, πανδημία, ενεργειακή κρίση) αλλά και να θέσει θεμέλια ανάπτυξης και οικονομικής ευημερίας επιτυγχάνοντας την χρηματοδότηση και εκτέλεση μεγάλων έργων. «Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των πολιτών για νέα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση, για νέα φιλοσοφία και σύγχρονη διοίκηση. Συνδυάζουμε την ανανέωση με την εμπειρία της ισχυρής ομάδας που σήμερα υπάρχει και δημιουργούμε εκείνη την παράταξη που με ασφάλεια θα οδηγήσει το δήμο Κορινθίων στο μέλλον» δήλωσε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βενετσάνος Γιάννης

Ο Γιάννης είναι από τους γνωστότερους επιχειρηματίεςτης Κορίνθου . Επιτυχημένος στην δουλειά του δεκαετίες τώρα, με επιχειρήσεις και στο εξωτερικό, γνωρίζει καλά τα θέματα της αγοράς και τηςεπιχειρηματικότητας.Πάντα ενεργός στην κοινωνία έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΚνωσηΣωματείων Καλαθοσφαίρισης ΑργολίδαςΚορινθίας) και για 10 έτη Εκκλησιαστικός επίτροπος στηνΜεταμόρφωση Σωτήρος στο Κεραμιδάκι. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών. Στηναυτοδιοίκηση κατέρχεται για πρώτη φορά

Βλάσση Σπυριδούλα
Η Ρούλα είναι ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου-εποχιακά στοΛέχαιο. Είναι μόνιμη κάτοικος Λεχαίου, παντρεμένη μετον Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο και μητέρα 2 παιδιών. Ιδιαίτερα ενεργή στην τοπική κοινωνία, βρίσκεται στοπλευρό των συμπολιτών της με σημαντικό κοινωνικό έργο και εθελοντική παρουσία σε δράσεις όπωςκαθαρισμούς, συγκεντρώσεις ειδών πρώτης ανάγκης, πιστεύοντας πως καμία κοινωνία δεν μπορεί να ευημερεί εάν οι πολίτες πάσχουν. Είναι ενεργό μέλος στονπολιτιστικό σύλλογο Λεχαίου και στον σύλλογοΓυναικών Λεχαίου. Την καλωσορίζουμε με χαρά στηνΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γανουτζή Ιωάννα

Η Ιωάννα είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Εξαμιλίων. Εξελέγη για 1η φορά με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ το 2019. Το 2023 είναι υποψήφια με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου επιδιώκοντας όσα σχεδιάζονται και όσα έχει ανάγκη η κοινότητα των Εξαμιλίων να υλοποιηθούν. 

Πάντα ενεργή, πάντα δίπλα στους συμπολίτες της, είναι άνθρωπος της προσφοράς και της αυτοδιοίκησης, την καλωσορίζουμε σ έναν αγώνα που μόνο στόχο έχει την πρόοδο και την ευημερία του δήμου Κορινθίων.

Ευθυμίου Γωγώ
Η Γωγώ είναι μητέρα δύο ενηλίκων αγοριών. Είναι ιδιοκτήτρια ενός επιτυχημένου φροντιστηρίου αγγλικών, το οποίο στεγάζεται στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου και στο οποίο εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών. Η αγάπητης για τα παιδιά και τον άνθρωπο την οδήγησε στοICPS όπου σπούδασε ψυχολογία με συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Θα είμαι στο πλευρό του δημάρχου μας, γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας χρειάζεται άξιους και ικανούς ηγέτες, δηλώνει χαρακτηριστικά

Κριεμπάρδη Γεωργία

Η Γωγώ με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη Κορινθίας, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπανικολάου ιδιοκτήτη ταξί και μητέρα δύο παιδιών. Πρώηνεπιχειρηματίας έμπορος επί είκοσι πέντε χρόνια στηναγορά της Κορίνθου. Τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του Πολιτισμού. Ωςυπεύθυνη επικοινωνίας συντονισμού, διοργάνωσης και παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τηνκαλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Μπανιάς Σπύρος

 Ποιος δεν γνωρίζει τον Σπύρο, ποιος δεν αναγνωρίζει, την μουσική αλλά και την τέχνη του! Επιχειρηματίας ,έμπορος και τεχνίτης στην εταιρεία art in glass από το 1994, βραβευμένος καλλιτέχνης με το εργαστήριο «Φυσητού γυαλιού» στην Κόρινθο , με συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού και παράλληλα από τους γνωστότερους και πλέον καταξιωμένους disc jockey της πόλης!  

Ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός είναι από τους πρωτεργάτες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον Ηλέκτρα fm, με πολυετή συνεργασία σε εκπομπές που άφησαν εποχή όπως αυτή του Λάκη Γιαννιδάκη στον ΗΛΕΚΤΡΑ και του Λεωνίδα Λεσάκη στον aktina radio !  Τον έχουμε επίσης συναντήσει στα ραδιόφωνα f1, scan radio, my radio και στα Club, my fair, lapoge, park , afrodite ! Περγαμηνή στο πλούσιο βιογραφικό του οι πλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις που έχει υλοποιήσει για λογαριασμό του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου, στο Διοικητικό συμβούλιο του οποίου εκλέχθηκε για 2 συνεχείς θητείες.  Ο Σπύρος, είναι κάτοικος Κορίνθου, πατέρας δυο κοριτσιών και με την υποψηφιότητα του θέλει ακόμα ενεργότερα να συμμετέχει, να διαμορφώσει, να δημιουργήσει δρόμους και τρόπους ώστε η πόλη και ο δήμος να γίνουν προορισμός!  

 

Σπύρο, σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, την Συμμαχία της Κοινωνίας! 

Νικολάου Γιάννης
Ο Γιάννης είναι παιδί του Συνοικισμού! Αγαπητός σεόλους, με μεγάλη αγάπη και παρουσία στον Αθλητισμό, έχει αγωνιστεί ως παίχτης στον ιστορικό Κύψελο και είναι βέβαια από τους θερμότερους φιλάθλους της ΑΣΠ, της ομάδας Βόλει της πόλης μας,
Σήμερα εργάζεται ελληνική ανακύκλωση ψυγείων. Τονυποδεχόμαστε με χαρά και είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα πετύχουμε για τον τόπο μας τα καλύτερα.

Παναγοπούλου Άννα

Η Άννα είναι μητέρα τριών παιδιών. Γεννήθηκε και διαμένει στα Αθίκια Κορινθίας. Εργάζεται στηνΑΕΙΦΟΡΙΚΗ η οποία είναι εταιρία συμβούλωνεπιχειρήσεων και υπηρεσιών υποστήριξηςαγροδιατροφικού και αγροπεριβαλλοντικού χώρου. Συγχρόνως είναι φοιτήτρια στο τρίτο έτος στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα ΔιοίκησηςΕπιχειρήσεων και Οργανισμών. Έχει πιστοποιηθεί ωςστέλεχος Εξαγωγικού και Διεθνούς Εμπορίου, στηνΠληροφορική αλλά και στον Σχεδιασμό Ιστοσελίδων και Εφαρμογών. Επίσης είναι πιστοποιημένη ωςΑσφαλιστικός Πράκτορας από την Τράπεζα τηςΕλλάδος. Είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί να εξελίσσεται μέσα από την συνεχή κατάρτιση. Πρώτηφορά υποψήφια στο Δήμο Κορινθίων με την παράταξη‘’ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ . Βασική μου προτεραιότητα είναι η εξέλιξη του ανθρώπου και του τόπου μας μέσω της αειφόρου/βιώσιμης ανάπτυξης, δηλώνει χαρακτηριστικά.