LOADING

Type to search

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές στην Αργολίδα – Συνελήφθησαν 4 άτομα

Πελοπόννησος

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές στην Αργολίδα – Συνελήφθησαν 4 άτομα

Share

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (14.5.2019) το απόγευμα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 26 έως 31 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τις τελευταίες μέρες, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 6.5.2019 έως προχθές (13.5.2019), στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα ημεδαπών, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων ημεδαπών, τα οποία ανευρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε αγροτικές περιοχές στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, αφού προηγουμένως σε ένα εξ αυτών έθεσαν πυρκαγιά.

Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment