LOADING

Type to search

Με γκολ και θέαμα έκλεισε την ποδοσφαιρική σεζόν ο Άρης Κορίνθου

Αθλητικά

Με γκολ και θέαμα έκλεισε την ποδοσφαιρική σεζόν ο Άρης Κορίνθου

Share


Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έμελε να είναι και από τα πιο συναρπαστικά . Δύο ομάδες οι οποίες ήταν ψηλά στην βαθμολογία ,ο μεν Άρης τερμάτισε δεύτερος και η Σπάρτη τρίτη έπαιξαν ελεύθερα και προσέφεραν θέαμα στους πιστούς φιλάθλους τους .Η Σπάρτη ήθελε να πάρει την ρεβάνς του πρώτου γύρου όπου έχασε 3-4 ο Άρης όμως ξεκίνησε δυνατά έχασε δύο ευκαιρίες με την Γαλάνη και την Βαρσαμή τα σουτ των οποίων κατέληξαν άουτ. Η συνέχεια ανήκε όμως στην Σπάρτη η οποία προηγήθηκε με ωραίο γκολ της Λαμπράκη στο 26 και διπλασίασε τα γκολ στο 44 με την Durkovic. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κορίνθιες μπήκαν αποφασισμένες να γυρίσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν με ένα γκολ της Παπαγεωργίου στο 53 και με την Βαρσαμή στο 60 .Στο 75 θα γινόταν η μεγάλη ανατροπή όταν σουτ της Γαλάνη απέκρουσε πάνω στην γραμμή η αμυντικός της Σπάρτης . Στο 80 η Σπάρτη είχε ένα δοκάρι με την Durkovic αλλά την τελευταία ευκαιρία την έχασε ο Άρης με την Βαρσαμή στο 93 όταν το πλασέ που έκανε πέρασε ξυστά άουτ και αμέσως η διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα .Ήταν ένας αγώνας που μπορούσαν να τον κερδίσουν και οι δύο ομάδες οπότε η ισοπαλία ήταν δίκαιη.
Η διαιτητής από την Αργολίδα Σιαχάμη με βοηθούς Γκουριώτη και Τσιλογιάννη καλοί. Κιτρίνησε τις Durkovic- Κοντογιάννη και Κουτσοβασίλη από Καρυάτιδες και Παπαγεωργίου από τον Άρη.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ . Κοτσώνη – Λουφάκη – Μιχαλοπούλου ( 78 Βουρλιωτάκη )– Οικονόμου – Δαρσινού – Λίαπη – Μπίτζα – Παπαγεωργίου – Γαλάνη – Βέρρα – Βαρσαμή
ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Καβούρη –Πετρούλια – Αντωνίου – Μπορπμουδάκη ( 78 Γκούντη ) – Νικολακάκου – Παπαγιάννη – Κουτσοβασίλη – Κοντογόνη –Λαμπράκη – Dyrkovic –Λιναρδάκη .

Leave a Comment