LOADING

Type to search

Mε την Μαρία Πρωτοπαππά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Άρης Μαρίνης

Πολιτική

Mε την Μαρία Πρωτοπαππά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Άρης Μαρίνης

Share


“Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” :Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας του συνδυασμού μας “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” κ.Άρης Μαρίνης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Άρης Μαρίνης γεννήθηκε στο Λουτράκι το 1982 όπου και διαμένει μόνιμα. Αποφοίτησε από το Τεχνικό και Επαγγελματικό Λύκειο Λουτρακίου στον Τομέα Διοίκησης Οικονομίας με την ειδικότητα << Υπαλλήλου Διοίκησης>>. Συνέχισε τις σπουδές του σε Ι.Ε.Κ όπου απέκτησε πτυχίο ειδικότητας << Στέλεχος τραπεζικών εργασιών>>. Στην συνέχεια τέλειωσε την Σχολή Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Προσώπων από όπου απέκτησε Άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος <<Ασφαλιστικού Συμβούλου – Πράκτορα >>. Διατηρεί ασφαλιστικό πρακτορείο και μεσιτικό γραφείο στο Λουτράκι από το 2006.
Εξελέγη Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας το 2011-2014. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας το 2011-2012 και Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας το 2012-2013. Διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου- Περαχώρας το 2014-2015.

Leave a Comment