LOADING

Type to search

Σκυλομαχίες στην Πάτρα; Τι λένε οι κάτοικοι

Επικαιρότητα

Σκυλομαχίες στην Πάτρα; Τι λένε οι κάτοικοι

Share

Συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου οπότε και επικράτησε πανδαιμόνιο στην περιοχή Ψαροφαϊου από σκυλιά και τα αφεντικά τους που σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα έβαζαν να αρπάζονται προφανώς στο πλαίσιο στοιχημάτων που έθεταν μεταξύ τους! Όλα άρχισαν γύρω στη μία τη νύχτα όταν στο χώρο με τα χόρτα ακριβώς απέναντι από την πλατεία, οι κάτοικοι της περιοχής άκουγαν  φωνές ατόμων και γαβγίσματα. 

Οι φωνές πρόδιδαν παρέες νέων που απλώς συναντήθηκαν. Όμως η φασαρία συνεχιζόταν και μάλιστα με ακόμα πιο έντονο τρόπο. Μέχρι που τα απλά γαβγίσματα αντικαταστάθηκαν από ουρλιαχτά των σκύλων και θορύβους που παρέπεμπαν σε επιθέσεις τετράποδων.

Ορισμένοι κάτοικοι αποφάσισαν να βγουν στα μπαλκόνια για να κάνουν την παρατήρηση επειδή τους ήταν αδύνατο να κοιμηθούν. Και όσοι είχαν πλήρη ορατότητα στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με το θέαμα των σκύλων που είχαν βουτηχτεί μεταξύ τους, με τα αφεντικά τους να τα κρατούν με τις αλυσίδες ενώ άλλα άτομα (κρατώντας άλλα σκυλιά ,ορισμένα εξ αυτών) είχαν σχηματίσει έναν κύκλο γύρω από το σημείο της επίθεσης των δύο σκύλων.

Οι κάτοικοι έβαλαν τις φωνές και οι νεαροί τράβηξαν αμέσως τα τετράποδα. Κάποιοι πρόλαβαν να φύγουν τρέχοντας και κάποιοι άλλοι σταμάτησαν για να δώσουν εξηγήσεις, προφανώς προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες για το τι ακριβώς έκαναν. Υπό την προειδοποίηση των κατοίκων, όμως, ότι θα κληθεί η αστυνομία, οι νεαροί αποχώρησαν χωρίς παρατράγουδα. Πάντως από τις κινήσεις τους γενικότερα, οι κάτοικοι θεωρούν βέβαιο ότι επρόκειτο για περιστατικό στημένης σκυλομαχίας!

Φώτο αρχείου

Πηγή: dete.gr

Leave a Comment