LOADING

Type to search

Ο Θανάσης Πετράκος παρουσίασε 3 νέους υποψηφίους στην Κορινθία(video)

Πολιτική

Ο Θανάσης Πετράκος παρουσίασε 3 νέους υποψηφίους στην Κορινθία(video)

Share

Μετά την παρουσίαση των πρώτων επτά(7) υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε. Κορινθίας, έχω την τιμή να παρουσιάσω σήμερα τρείς νέες υποψηφιότητες για την Π.Ε. Κορινθίας.

Τον Σπύρο Νικολάου: Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ με μεγάλη αυτοδιοικητική και κοινωνική και δράση. Γεννήθηκε στους Αγ. Θεοδώρους. Από νεαρή ηλικία υπήρξε μέλος επιτροπών και συλλόγων με αντικείμενο τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγ. Θεοδώρων και αντιδήμαρχος πολεοδομίας τεχνικών έργων καθώς και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον συνενωμένο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Την Μαρία Βαρδάκη: Είναι Συνταξιούχος Υπάλληλος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και είναι μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου.

Καταπόδη Τερψιχόρη (Τέρψη): Είναι καθηγήτρια στη Μέση Εκπαίδευση και κατοικεί στο Λουτράκι.

Σχετικά με το μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 28 Μαρτίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος, μαζί με τον ανεξάρτητο Περιφερειακό Σύμβουλο Θοδωρή Βασιλακόπουλο κατέθεσαν προσφυγές στην Επιτροπή του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, για να ακυρωθούν οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τις οποίες προχώρησαν σε αναγκαστικές απαλλοτριώσειςΕίναι ολοφάνερο ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εκφράζουν, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, την ίδια αντίληψη για την αυτοδιοίκηση και την Πελοπόννησο με μικρές παραλλαγές σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια, με πρώτο το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Και αυτό αποδεικνύεται με το γεγονός ότι είχαμε καλέσει τους κ.κ. Δέδε και Νίκα να πάρουν θέση για τις παρανομίες του κ. Τατούλη, αλλά και να τοποθετηθούν επί της ουσίας στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Απάντηση δεν πήραμε από τους ίδιους, συνεπώς μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι πέρα από τη συμφωνία τους επί της ουσίας με το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων, ανέχονται και συμφωνούν και με τις παρανομίες τις οποίες έχουμε καταγγείλει. Επιπλέον, οι τρεις πρόθυμοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των κ.κ. Δέδε, Νίκα και Μανώλη προσέφεραν απαρτία για να πάρει απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Leave a Comment