LOADING

Type to search

Αλ.Κούγιας για την υπόθεση στον Σολομό Κορινθίας: Δείτε τι δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

Επικαιρότητα

Αλ.Κούγιας για την υπόθεση στον Σολομό Κορινθίας: Δείτε τι δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

Share

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση στον Σολομό Κορινθίας.

Αναφορικά με την υπόθεση δήλωσε ότι υπάρχουν δύο θύματα, ένας που έχασε τη ζωή του κι ένας που αυτήν τη στιγμή έφυγε από την Κορινθία, σε λίγο φυγαδεύονται η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, αυτός είναι και ο όρος της μη προσωρινής του κράτησης.

Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη η οικογένεια, τονίζοντας ότι πρέπει σε 7 μέρες να βρει μόνιμη κατοικία όπου θα πρέπει να βρει δουλειά, ενώ η σύζυγός του είναι αρχαιολόγος φιλόλογος, αδιόριστη ιστορικός και το κοριτσάκι του είναι στη Β Δημοτικού και πρέπει να φύγει να αλλάξει σχολείο, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί αυτής της ηλικίας..

Επίσης αναφέρθηκε στην ουσία της υπόθεσης τονίζοντας ότι κατά την άποψή του και του εντολέως του δεν πήγαν να κλέψουν κοτόπουλα. Ο κατηγορούμενος είναι συνονόματος και πρώτος ξάδερφος ενός από τους μεγαλύτερος επιχειρηματίες της Κορίνθου… Μπορεί να την μπέρδεψαν και νομίζω αυτή η άποψη της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας. Τέσσερις-πέντε άνθρωποι δεν πηγαίνουν μέσα στη νύχτα σε ένα μέρος να κλέψουν δυο κοτόπουλα, τόνισε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε αναφορικά με τις φήμες ότι δεν πυροβόλησε ο ίδιος αλλά η σύζυγός του, πως «αυτό που διαδόθηκε είναι τεράστιο ψεύδος και το ψεύδος έχει κοντά πόδια. Έχει πυροβολήσει αυτός ο άνθρωπος έχουν βρεθεί επιστημονικά ευρήματα που επιβεβαίωσαν ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Πυροβόλησε με δύο φυσίγγια που έχουν 39 σφαιρίδια και το ένα από αυτά ήταν θανατηφόρο».

Πηγή: peloponnisosnews.gr

Leave a Comment