LOADING

Type to search

Κούρσα τρόμου για Πατρινό ταξιτζή: Γνωστά στην αστυνομία τα στοιχεία του ενός δράστη

Πελοπόννησος

Κούρσα τρόμου για Πατρινό ταξιτζή: Γνωστά στην αστυνομία τα στοιχεία του ενός δράστη

Share

Τον τρόμο έζησε Πατρινός ταξιτζής το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν έπεσε θύμα ληστείας από δύο άτομα στην περιοχή της Γαστούνης.

Ο ένας δράστης, ένας 41χρονος, επιβιβάστηκε στο ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας. Οταν έφτασαν στη Γαστούνη, τον απείλησε και τον οδήγησε σε περιοχή όπου τους περίμενε ο συνεργός του. Εκεί, αφού πρώτα ο 41χρονος του άρπαξε 250 ευρώ, ο συνεργός, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, απείλησε τον ταξιτζή με μαχαίρι και  του αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε (80) ευρώ.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 41χρονου δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του συνεργού του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη ληστεία

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ληστεία που διαπράχθηκε, προχθές το βράδυ στη Γαστούνη, σε βάρος οδηγού ταξί.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του.

Ειδικότερα, ο δράστης, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 58χρονος και ζήτησε να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας.

Κατά την άφιξή τους στη Γαστούνη, ο δράστης, αφού απείλησε τον 58χρόνο, τον οδήγησε σε περιοχή, όπου τον ανέμενε συνεργός του που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα.

Στη συνέχεια ο 41χρονος αφαίρεσε από τον αυτοκινητιστή 250 ευρώ, ενώ ο συνεργός του με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε (80) ευρώ.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 41χρονου δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: patrastimes.gr

Leave a Comment