LOADING

Type to search

Ο Μητσοτάκης σε εσπερινό σχολείο: Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στα 15 χρόνια μου στην πολιτική

Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε εσπερινό σχολείο: Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στα 15 χρόνια μου στην πολιτική

Share

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στα 15 χρόνια του στην πολιτική χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επίσκεψή του σε εσπερινό σχολείο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε πρόσφατα σε εσπερινό σχολείο στο Αιγάλεω, όπου άκουσε τις ιστορίες των μαθητών που γνώρισε εκεί, από τον 18χρονο Ανδριανό, ο οποίος το πρωί δουλεύει στη λαϊκή και θέλει να μπει στη νομική, μέχρι την 76χρονη κυρία Ευαγγελία, η οποία επέστρεψε στα θρανία για να τελειώσει το γυμνάσιο. «Της είπα πόσο τη θαυμάζω για αυτό που κάνει», λέει ο κ. Μητσοτάκης στο βίντεο της επίσκεψης που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους μαθητές να του πουν πώς θα γινόταν καλύτερο το εσπερινό σχολείο. Το βασικό που του επισήμαναν ήταν το ζήτημα με τις απουσίες, που μειώθηκαν, δημιουργώντας πρόβλημα καθώς στη συντριπτική πλειονότητα οι μαθητές εργάζονται.

«Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να στηρίξω τα εσπερινά σχολεία και τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνουν στους συμπολίτες μας», δεσμεύθηκε από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή:www.real.gr

Leave a Comment