LOADING

Type to search

O Συνοικισμός απέκτησε το δικό του Κ.Ε.Π.

Χωρίς κατηγορία

O Συνοικισμός απέκτησε το δικό του Κ.Ε.Π.

Share

H διοίκηση του δήμου Κορινθίων , με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που φέρει στον τομέα της προαγωγής της δημόσιας εξυπηρέτησης , προχώρησε στην ενίσχυση του δικτύου κοινωνικών δομών του δήμου , με ένα επιπλέον κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στο Συνοικισμό της Κορίνθου , που βρίσκεται στην Λ. Ιωνίας .

Αξίζει να αναφέρουμε την καθοριστική συμβολή  του Ζώγκου Ανδρέα, Αντιδήμαρχου Διοικητικών Υπηρεσιών , Εξυπηρέτησης  Πολιτών και Τουρισμού , που πραγματοποίησε μία μεγάλη επιθυμία των Κορίνθιων  Μικρασιατών , ή πολιτών που κατοικούν στον Συνοικισμό , που τους προσφέρεται η άμεση πρόσβαση  στα ΚΕΠ του Δήμου, δίχως να απαιτείται η κάθοδος τους στο κέντρο της πόλης.
Βέβαια  να σημειώσουμε ,το Κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον Συνοικισμό ήταν μία υπόσχεση και του Δήμαρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού  και είμαστε ευτυχείς που την πραγματοποίησε ,μιας και ο   απώτερος στόχος της κάθε δημοτικής αρχής, πρέπει να είναι οι περισσότερες συναλλαγές με τον δημότη να γίνονται όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα.
ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ
Πηγή:http://protinewskorinthias.gr
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Next Up