LOADING

Type to search

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοουμένων στην Κρήτη – Εντοπίστηκαν δύο σοροί (φωτογραφίες)

Χωρίς κατηγορία

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοουμένων στην Κρήτη – Εντοπίστηκαν δύο σοροί (φωτογραφίες)

Share

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ των αγνοούμενων στην Κρήτη! Εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, η οποία αγνοείτο από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Με ιμάντες επιχειρούν να ανασύρουν το αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, το οποίο εντοπίστηκε στον Γεροπόταμο.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε, ενώ φαίνεται το πάνω μέρος της οροφής καθώς έχει υποχωρήσει η στάθμη του νερού. Το όχημα εντοπίστηκε έπειτα από 35 περίπου ώρες ερευνών, σε ένα σημείο που είναι καλυμμένο από καλαμιές, λάσπη και νερό.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν εντοπιστεί και δύο σοροί. Οι δύτες έχουν προσεγγίσει το αυτοκίνητο που βρίσκεται μέσα σε λάσπες και θολά νερά και δια της αφής προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για μία ή δύο σορούς.
οχημα
οχημα1
Το αυτοκίνητο βρέθηκε θαμμένο στη λάσπη, σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο και σε σημείο με καλαμιές. Τώρα σχεδιάζεται νέα επιχείρηση και απαιτείται βαρύ όχημα για τη διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι τα νερά ήταν πολύ θολά και υπήρχε μεγάλος όγκος λάσπης, γεγονός που έκανε την επιχείρηση πολύ δύσκολη.
Πηγή: dikaiologitika.gr

Leave a Comment