LOADING

Type to search

Φρίκη στον Πειραιά: Τον μαχαίρωνε μέχρι να σπάσει η λάμα και έπειτα πήγε για ύπνο

Χωρίς κατηγορία

Φρίκη στον Πειραιά: Τον μαχαίρωνε μέχρι να σπάσει η λάμα και έπειτα πήγε για ύπνο

Share

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στον Πειραιά όπου ένας 78χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της 50χρονης Χιλιανής συντρόφου του. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα έμειναν έκπληκτοι από τα όσα αντίκρισαν. Το θύμα ήταν στο μπαλκόνι σκεπασμένο με ένα σεντόνι και με μανταλάκια στο στόμα.
Από ότι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε από την μανιασμένη οργή της. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει του είχε ρίξει μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.
Η γυναίκα που στο παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί, μετά το άγριο έγκλημα που διέπραξε επέστρεψε ήρεμη στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.
Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί και όπως έλεγαν έδειχνε χαμένη και σαν να μην ήξερε το τι είχε προηγηθεί. Το θύμα ήταν συνταξιούχος του ΝΑΤ και ο συνάδερφος του στο γραφείο τελετών που δούλευε ενημέρωσε την αστυνομία καθώς ανησύχησε από το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.
Πηγή: eleftherostypos.gr

Leave a Comment