LOADING

Type to search

Προ των πυλών η “Χιόνη” – Ισχυρά τα φαινόμενα το απόγευμα και βράδυ

Χωρίς κατηγορία

Προ των πυλών η “Χιόνη” – Ισχυρά τα φαινόμενα το απόγευμα και βράδυ

Share

Δύσκολη θα είναι η σημερινή μέρα για όλη τη χώρα, καθώς το πέρασμα της «Χιόνης» θα φέρει ανέμους, βροχές, κρύο, αλλά και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας. 

Ο καιρός θα έχει χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου. 
Τα φαινόμενα στο Νότιο Αιγαίο, το απόγευμα και βράδυ της Τετάρτης 13/02 θα είναι κατά τόπους ισχυρά. 
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -2 έως 9, στη Θράκη από 1 έως 6, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά από 0 έως 10, στη Θεσσαλία από 1 έως 7, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 8, στη Δυτική Πελοπόννησο από 4 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 10, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 8, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 14, και στην Κρήτη από 8 έως 13. 
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με ενίσχυση από το μεσημέρι όποτε θα φτάνουν τα 9 και κατά τόπους τα 10 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. 
Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με ενίσχυση από το μεσημέρι οπότε θα φτάνουν τοπικά τα 8 και στα ανατολικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς. 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment