LOADING

Type to search

Με επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley στο Μαίναλο (Βίντεο)

Χωρίς κατηγορία

Με επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley στο Μαίναλο (Βίντεο)

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο χιονοδρομικό του Μαινάλου προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley αλλά και να απολαύσει το πανέμορφο τοπίο του Μαινάλου.

Στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που στήθηκαν δίπλα στο γραφικό σαλέ φιλοξενήθηκαν αθλητές του snow volley προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν εκεί. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού, της σόου μπιζ βρέθηκαν στο Χ.Κ. Μαινάλου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενεί τέτοιου είδους διοργάνωση. 

Στο Μαίναλο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι πραγματοποιείται μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση παρακολουθήσαμε από κοντά αυτό το νέο και ωραίο άθλημα στο βουνό. Αποδεχτήκαμε τη τιμή της Ομοσπονδίας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια. Η πόλη της Τρίπολης αγαπάει τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει περίτρανα. Είμαστε διαθέσιμοι και του χρόνου στην Ε.Ο.ΠΕ. για να φιλοξενήσουμε ξανά αυτή τη διοργάνωση. 

Καλώ τον κόσμο να επισκεφτεί το χιονοδρομικό την Κυριακή 10/02 και να γνωρίσει από κοντά αυτό το νέο άθλημα. 
Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment