LOADING

Type to search

Συνελήφθη 30χρονος σάτυρος έξω από σχολείο της Αμαλιάδας – Καθόταν στο αυτοκίνητό του ημίγυμνος και παρενοχλούσε μαθήτριες

Χωρίς κατηγορία

Συνελήφθη 30χρονος σάτυρος έξω από σχολείο της Αμαλιάδας – Καθόταν στο αυτοκίνητό του ημίγυμνος και παρενοχλούσε μαθήτριες

Share

Τέλος στη δράση σάτυρου που είχε κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα έξω από σχολείο της Αμαλιάδας, έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι κινήθηκαν μεθοδικά και οργανωμένα και προχώρησαν σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη.
Πρόκειται για έναν 30χρονο ρομά από την Αμαλιάδα, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος και πατέρας ανήλικων τέκνων, ωστόσο φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μαθήτριες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, η δράση του 30χρονου ξεκίνησε πριν από δεκαπέντε με είκοσι ημέρες περίπου, έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας.
Ο 30χρονος, οδηγώντας ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, προσέγγιζε το σχολείο κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, δηλαδή κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών. Στάθμευε το αυτοκίνητο κοντά στην είσοδο του σχολείου και όταν έβγαιναν οι μαθήτριες ή πριν μπουν στον χώρο, τις φώναζε κάνοντάς τους παραπλανητικές ερωτήσεις, δήθεν για το δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσει για να βρει τον προορισμό του.
Ωστόσο, την ώρα που έκανε ερωτήσεις έκανε ταυτόχρονα και κάτι άλλο, αφού όπως διαπίστωναν οι μαθήτριες σκύβοντας για να του μιλήσουν αντίκριζαν τον 30χρονο να κάθεται στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου όντας γυμνός από την μέση και κάτω, και την ώρα που τους μιλούσε είχε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν!
Οι μαθήτριες όταν αντιλαμβάνονταν τι συνέβαινε τρέπονταν σε φυγή και φυσικά κατήγγειλαν τα συμβάντα στην διευθύντρια του σχολείου η οποία με την σειρά της ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.
Οι αστυνομικοί από την πρώτης στιγμή χειρίστηκαν με λεπτότητα το θέμα, συγκέντρωσαν όλες τις πληροφορίες και μετά από οργανωμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον 30χρονο, την ώρα που ακολουθούσε την αγαπημένη του πρακτική έξω από το σχολείο.
Ο ίδιος όταν συνελήφθη προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν, λέγοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας και εν συνεχεία η υπόθεση παραπέμφθηκε να εκδικαστεί στο αυτόφωρο.
Πηγή: patrisnews.com
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment