LOADING

Type to search

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας με σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι»

Χωρίς κατηγορία

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας με σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι»

Share

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας προσκαλεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 10 το πρωί με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι!» τους γονείς να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day), στα πλαίσια της καμπάνιας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας FIS, φέρνοντας τα παιδιά τους σε επαφή με το χιόνι και το άθλημα του Ski και του Snowboard.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί από το 2007, στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1550 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας, ενώ με την ολοκλήρωση του νέο αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πατρών, η Ζήρεια κατέστη με διαφορά το πλησιέστερο χιονοδρομικό στην Αττική, από την οποία την χωρίζουν 156 χιλιόμετρα και κάτι περισσότερο από μιάμιση ώρα ταξιδιού.
Πρόκειται για ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και είναι ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία.
Εντός της εγκατάστασης του χιονοδρομικού λειτουργεί κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού, καθώς και σχολή μαθημάτων με έμπειρους εκπαιδευτές.
Πηγή :Peloponnisosnews.gr

Leave a Comment