LOADING

Type to search

Αυτή είναι η ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Πίσια Λουτρακίου

Χωρίς κατηγορία

Αυτή είναι η ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Πίσια Λουτρακίου

Share

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την ανεύρεση ενός νεκρού άνδρα σε ΙΧ που βρέθηκε καμένο, το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, σε δύσβατη δασική περιοχή των Πισίων.

Το ΙΧ εντοπίσθηκε από κυνηγούς που ειδοποίησαν τη Αστυνομία σε δασικό δρόμο που οδηγεί προς το Ναό της Αγίας Μαρίνας, μετά τις παλιές κατασκηνώσεις στα Πίσια. Στο σημείο βρέθηκε φιάλη υγραερίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του loutraki365.gr, η Αστυνομία φέρεται να έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, δύο είναι τα ενδεχόμενα που οι αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εξετάζουν: Το πρώτο, θέλει τον ηλικιωμένο άνδρα να έθεσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του και το δεύτερο, ο θάνατός του να οφείλεται σε ατύχημα, καθώς είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη στη φιάλη υγραερίου.
Το πτώμα του ηλικίας 70 περίπου ετών ηλικιωμένου άνδρα, αυτή την ώρα (21:40 Κυριακής 13 Ιανουαρίου) βρίσκεται στον Ιατροδικαστή Κορίνθου, προκειμένου να του διενεργηθεί νεκροψία για την ανεύρεση και διαπίστωση των αιτιών του θανάτου καθώς και των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει αναγνώριση του θύματος, καθώς η απανθράκωση είναι σχεδόν πλήρης, ενώ δεν αποκλείεται η ταυτοποίηση να γίνει μέσω DNA.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του loutraki365.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να ήταν μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου.
Πηγή: loutraki365.gr
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment