LOADING

Type to search

Αλ.Πνευματικός : Ζητάμε από τους Κορίνθιους να τιμωρήσουν τους ρατσιστές αν δεν ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες του Δήμου μας

Χωρίς κατηγορία

Αλ.Πνευματικός : Ζητάμε από τους Κορίνθιους να τιμωρήσουν τους ρατσιστές αν δεν ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες του Δήμου μας

Share

Πορεία Ευθύνης-Αλέξανδρος Πνευματικός

Το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος λέει ο θυμόσοφος λαός. Και οι αντίπαλοι του κ. Αλέξανδρου Πνευματικού απέδειξαν άλλη μία φορά την ορθότητά του.
Αντί να απαντήσουν στην ουσία της ανάρτησης του Δημάρχου για την πορεία, το ποιόν και την πολιτεία του κ. Καρασάββα, επιδόθηκαν σε ρατσιστικές αναφορές. Αποκαλύφθηκαν.
Ο υφέρπων ρατσισμός τους βγήκε στην επιφάνεια και αποκάλυψε την επικίνδυνη στάση τους να χωρίζουν
τους πολίτες σε κατηγορίες.
Τί είπαν οι κατήγοροι του κ. Αλέξανδρου Πνευματικού; Οτι στην ανάρτηση έκαναν like και Αλβανοί, Αραβες και… Πατρινοί και το εμφάνισαν ως μομφή.
Και αυθόρμητα κάθε δημότης θα θέσει το αμείλικτο ερώτημα αν πρόκειται για πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Μία επικίνδυνη λογική και προσέγγιση η οποία δεν αντιμετωπίζει ισότιμα τους πολίτες. Επειδή όπως προείπαμε το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος, αναρωτιόμαστε ποιοι θα είναι αύριο οι πολίτες οι οποίοι θα γευτούν τις συνέπειες του διαχωρισμού και της απαράδεκτης ρατσιστικής αντιμετώπισης.
Για τον κ.Αλέξανδρο Πνευματικό και τους συνεργάτες του όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι δημότες του Δήμου Κορινθίων και έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.
Προειδοποιούμε τους εμφορούμενους από ρατσισμό κατηγόρους μας. Η διαίρεση των πολιτών σε διάφορες κατηγορίες, σε ανώτερους και κατώτερους, εκτός από ανήθικη είναι και επικίνδυνη. Θα μας βρουν απέναντι σε τέτοιες απαράδεκτες λογικές και πράξεις.
Από τους δημότες της Κορίνθου ζητάμε να καταδικάσουν τις επικίνδυνες και αντιδημοκρατικές πρακτικές και αναφορές του ρατσισμού και  να τιμωρήσουν τους ρατσιστές αν δεν ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες του Δήμου μας.

Leave a Comment