LOADING

Type to search

Ν.Γιαννακουλόπουλος: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Άσσος Κορινθίας έχει νερό Στυμφαλίας»

Χωρίς κατηγορία

Ν.Γιαννακουλόπουλος: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Άσσος Κορινθίας έχει νερό Στυμφαλίας»

Share

Στην έλευση του νερού της Στυμφαλίας και στην Δημοτική Κοινότητα του Άσσου Κορινθίας, αναφέρθηκε σε δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος Άσσου, Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, αλλά και την ΔΕΥΑΚ για την υλοποίηση αυτού του έργου, δηλώνοντας πόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος είναι με το αποτέλεσμα.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Τα λόγια είναι περιττά καμιά φορά..

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άσσου Κορινθίας σε συνέντευξη μου τον Σεπτέμβριο έλεγα ότι θα κάνω τεράστιες προσπάθειες να έρθει το νερό στην Δημοτική Κοινότητα Άσσου.

Κάποιοι κορόιδευαν ότι είναι λόγια του αέρα αυτά που έλεγα και κακώς τάζω στους συγχωριανούς μου ένα τόσο μεγάλο έργο και να μην τους κοροϊδεύω…
Τους απαντώ λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο πιστεύω.. Δεν έταξα ποτέ και σε κανέναν, πάντα έλεγα θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τον τόπο μου ως Πρόεδρος του χωριού. Χαίρομαι πραγματικά που το Χωριό μας έχει νερό από τις πηγές τις Στυμφαλίας όπως θέλω να πιστεύω και όλοι οι κάτοικοι του Χωριού μου.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και την ΔΕΥΑΚ Κορίνθου που δεν με διέψευσαν για ακόμα μία φορά.

Και δεν σταματάμε εδώ!! Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσω σχετικά με την αντικατάσταση του υπόλοιπου δικτύου καθώς επίσης και για τις καινούργιες συνδέσεις με το καινούργιο δίκτυο.»
Πηγή: peloponnisosnews.gr

Leave a Comment