LOADING

Type to search

Ντίνα Λίτρα ” Παραμένω σταθερή στην πορεία που επέλεξα πριν από τέσσερα χρόνια”

Χωρίς κατηγορία

Ντίνα Λίτρα ” Παραμένω σταθερή στην πορεία που επέλεξα πριν από τέσσερα χρόνια”

Share

ολλά ακούγονται για την ανανέωση του ψηφοδελτίου του Αλέξανδρου Πνευματικού , για εκείνους που αποχώρησαν ή για εκείνους που αμφιταλαντεύονται για τις επόμενες αυτοδιοικητικές τους κινήσεις.
Ένα άτομο που δεν είχε κάνει καμία δήλωση μέχρις στιγμής και που πολύ αναρωτιόμασταν αν θα παρέμενε στις δυνάμεις της “Πορείας Ευθύνης” είναι η πρόεδρος της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κορινθίων Ντίνα Λύτρα.
Η Πρώτη news Κορινθίας σε συνάντηση που είχαμε μαζί της, την ρωτήσαμε για τις προθέσεις της , η οποία μας απάντησε θυμωμένη με όσους την θέλουν να είναι απέναντι από τον δήμαρχο Κορινθίων ή και αδιάφορη προς αυτόν .
Ποιο συγκεκριμένα μας δήλωσε:
Το 2014 αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές με τον συνδυασμό « Πορείας Ευθύνης» και να συμβάλλω με αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για εμάς και τα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια και από τη θέση της προέδρου της Κοινωνικής πολιτικής του δήμου υπηρέτησα το θεσμό με συνέπεια, επιμέλεια, και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Έχοντας ως κύριο γνώμονα την προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος, τη βελτίωση της καθημερινότητας και την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου, τοποθετούσα το εμείς πάνω από το εγώ.
Επέδειξα σεβασμό στη μέχρι τώρα πορεία μου στο Δήμο, τόσο απέναντι στο Δήμαρχο, όσο και στους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και σε κάθε απλό εργαζόμενο του Δήμου, καθώς και στους πολίτες.
Γι αυτό και εξοργίζομαι αφάνταστα με κάποια σχόλια που θέλουν να ταλαντεύομαι,όσον αφορά τις μελλοντικές μου κινήσεις στον δήμο Κορινθίων . Απαντώ λοιπόν ξεκάθαρα πως η  Ντίνα Λύτρα δεν είναι άτομο που άγεται και φέρεται ανάλογα με τον καιρό !!!
Εκλέχτηκα με τον Αλέξανδρο Πνευματικό και η στήριξή μου στον δήμαρχο και στη  “Πορείας Ευθύνης”είναι αυτονόητη ! και επαναλαμβάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων για τους “καλοθελητές”
το ήθος μου και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει τίποτα άλλο.
Πηγή: protinewskorinthias.gr

Leave a Comment