LOADING

Type to search

Κ.Μητσοτάκης από Πάτρα: Κάλεσμα στήριξης σε Νεκτάριο Φαρμάκη και Ν.Δ. (Βίντεο)

Χωρίς κατηγορία

Κ.Μητσοτάκης από Πάτρα: Κάλεσμα στήριξης σε Νεκτάριο Φαρμάκη και Ν.Δ. (Βίντεο)

Share

Ανοιχτό κάλεσμα προκειμένου να κερδηθεί η μάχη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μέσα από τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νεκτάριου Φαρμάκη αλλά και ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από το να γίνει η Νέα Δημοκρατίας κυβέρνηση, όποτε κι’ αν γίνουν εκλογές , απηύθυνε από προς το ακροατήριο που κατέκλυσε τον πολυχώρο Royal στην ακτή Δυμαίων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής για να πάει η Ελλάδα μπροστά θα εκφραστεί και στη Δυτική Ελλάδα.
«Η Δυτική Ελλάδα φέρει τραύματα από μια ανίκανη κυβέρνηση αλλά και από μια περιφερειακή διοίκηση που ανέλαβε την περιοχή σε καλύτερη κατάσταση από ότι θα την παραδώσει. Τα στοιχεία που παρουσίασε και ο κ. Φαρμάκης δείχνουν την ακραία φτώχια στην οποία βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα.
Η δική μας πρόταση που μιλάει για θέσεις απασχόλησης, μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Είναι μια πρόταση που αφορά όλους τους Έλληνες, πρωτίστως τους πιο αδύναμους και φτωχούς», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: patrastimes.gr, peloponnisosnews.gr

Leave a Comment