LOADING

Type to search

4άστερη η Κόρινθος 06 κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου

Χωρίς κατηγορία

4άστερη η Κόρινθος 06 κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου

Share
Στο ίδιο έργο θεατές θα μπορούσε ωραία ωραία να μπει τίτλος για το παιγνιδι στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ.
Η

Κορινθος 06 συνεχίζει τον φρενηρη ρυθμό της από πέρσι και νίκησε άνετα την ομάδα του Δερβενιου με 4-0.

Η αρμαδα του Τάσου Περρα είχε φαντασία στο παιγνίδι της, μεστο και ποιοτικό ποδόσφαιρο με την κατοχή της μπάλας να είναι σε υψηλά επίπεδα και φυσικά πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες αλλά και τον τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων Αντρέα Βασιλακοπουλο να αναδεικνυεται ήρωας του αγώνα. Αντίθετα ο συνάδελφος του αντίπαλος Σταύρος Σκουρτης καλλιστα θα του ζητούσε εισιτήριο ο ταμιας της ομάδας του αφού μόλις σε δύο ξεψυχισμενες τελικές των παικτών του Αστέρα ενηργησε θετικά. Αυτό διότι ο Παλαιολογοπουλος ο προπονητής του Αστέρα εφάρμοσε σούπερ αμυντικη τακτική μάλλον για να αποφύγει βαρύτερο σκορ, παρά να πάρει κάτι από το παιγνιδι αυτό.
Με το καλημέρα ο Καπλατζης είχε σουτ στο οριζοντιο δοκαρι του Αστέρα ενώ στο 40′ ο Μάκης Μυριωτης άνοιξε το σκορ ο οποίος στο 76’έγραψε και το 3-0  Ενδιάμεσα ο Σάκης Τζανετος είχε γράψει το 2-0 στο 60′, ενώ το σκορ έκλεισε ο Δημήτρης Τσατσοπουλος στο 84′ με σουτ με αμυντικό του Αστέρα να βρίσκει τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Βασιλακοπουλο.
Αυτή ήταν σε γενικές γραμμές η εικόνα του παιχνιδιού με την Κόρινθο 06 με καλή ψυχολογία από το 5 στα 5 και την πρωτιά στην βαθμολογία να πηγαίνει την προσεχή αγωνιστική  (Σάββατο 3 του Νοέμβρη) στο Ζευγολατιο για το ντέρμπι με τον τοπικό ΑΟΖ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ και βοηθοί χωρίς προβλήματα  (Μπεκιαρης, Κωνσταντοπουλος-Θεοδωροπουλος ).   ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Κοτοβ  (46′ Τσατσοπουλος),Φιλης,    Μαγγινας, Τριμπονιας, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Γκουριωτης, Μυριωτης  (85′ Μπαμπαι ), Καπλατζης (79′ Ευστρατιαδης ),Τζανετος  (85′ Ντομι ).
ΑΣΤΕΡΑΣ :Βασιλακοπουλος,Κουτρουλης, Γεωργοπουλος, Βυζας, Σκιαδας, Εξαρχος, Ταφα, Μετεβελης, Μερκουρης, Βασιλειάδης, Αλιου. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Αθανασουλης,Μεντης, Ζωγράφου &  Παπαγγελοπουλος.
Πηγή:http://protinewskorinthias.gr

Leave a Comment