LOADING

Type to search

Αγχωτική νίκη για τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Χωρίς κατηγορία

Αγχωτική νίκη για τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Share

Αγχωτική νίκη για τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την σκληροτράχηλη ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας με 2-0.
Με λύσεις τις τελευταίας στιγμής ο προπονητής Τσουμάνης Γιώργος προσπάθησε να μπαλώσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί. Ετσι τερματοφύλακας έπαιξε η Χριστίνα Μιχαλοπούλου διότι η μεν βασική Κοτσώνη έχει κάνει εγχείρηση ,η δε αντικαταστατριά της Κορμπάκη αρρώστησε. Ετσι η Μιχαλοπούλου που για πρώτη φορά κάθησε κατω από τα δοκάρια έδειξε στις συμπαικτριές της ότι θα καπαρώσει αυτή την θέση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εθνικός Καλαμάτας προσπάθησε με πολύ καλή ‘αμυνα να κρατήσει μακρυά τις επιθετκές του Άρη και στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε . Στο δεύτερο όμως ο Αρης ήταν κατεγιστικός και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ τερματοφύλακας του Εθνικού όμως είχε αντίθετη άποψη.Ήρθε όμως η Βαρσαμή και με ένα κεραυνό φάουλ από 30-35 μέτρα έγραψε το 1-0. Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει ο Αρης όμως δεν τον άφησε να ελπίζει και ήρθε η Βουρλιωτάκη στο 91 και με δεξί πλασέ έγραψε το 2-0.
Η διαιτητές από την Αργολίδα Σιαχάμη-Γκουριώτης-Τσιλογιάννη πολύ καλοί.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ( ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ) Μιχαλοπούλου -Πετροπούλου -Δήμα λ.τ ( 45 Βέρρα) (85 Βουρλιωτάκη ) -Παπαντωνίου – Δαρσινού-Λιάπη -Λουφάκη ( Δερμεντζόγλου )-Παπαγεωργίου -Γαλάνη -Μπίτζα -Βαρσαμή.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Λαμπρόπουλος ) Δημητρακοπούλου -Καλύβα -Παναγιωτακοπούλου ( 55 Σακκά ) -Πουλακίδα -Τσανάκου-Κομινάκη (46 Γιαννοπούλου Α ) -Βούτσα -Σπηλιοπούλου -Γιαννοπούλου .Λ ( 79 Τσιγαρού )-Λεμπέση ( 66 Τσαμπούκου ) -Φιλανδριανού

Leave a Comment