LOADING

Type to search

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

Χωρίς κατηγορία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

Share

Αποτέλεσμα εικόνας για astynomia


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 12.10.2018 έως 11.00 ώρα της 13.10.2018


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (12.10.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας 34χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν σε δύο (2) περιπτώσεις από κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων στο Άργος, συνολικά εικοσιτέσσερις (24) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών κι επιπλέον, επιχείρησαν να αφαιρέσουν από κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων οινοπνευματώδη ποτά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Όπως προέκυψε, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (13.10.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (13.10.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στοναυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρου- Σπάρτης, όταν άγνωστοι δράστες προσέγγισαν θυρίδα των διοδίων Σπαθοβουνίου και με την απειλή αντικειμένων αφαίρεσαν από την υπάλληλο χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Leave a Comment