Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Χωρίς κατηγορία

Χάνει το Παγκόσμιο ο Πετρούνιας – μπαίνει στο χειρουργείο

Μοιραστείτε

Σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο θα υποβληθεί ο Λευτέρης Πετρούνιας και δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυμναστικής, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ (25/10 – 5/11). Το πήγαινε συντηρητικά μέχρι τώρα ο πρωταθλητής μας, αλλά δεν ειχε αποτέλεσμα και θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου, για να μπορέσει να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση.
“Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού που με ταλαιπωρεί ήδη από τους προηγούμενους αγώνες και που με υποχρεώνει πια να οδηγηθώ στο χειρουργείο, δεν θα βρίσκομαι φέτος στο Παγκόσμιο για να υπερασπιστώ τα ελληνικά χρώματα και να διεκδικήσω ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο, για να χαρεί όλη η Ελλάδα.
Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Εγώ και εσείς μαζί με την στήριξή σας. Σφίγγω τα δόντια και με τη βοήθεια του προπονητικού και ιατρικού team ευελπιστώ ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους στις επόμενες διοργανώσεις και να φτάσω υγιής μέχρι το μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Θα είμαστε σύντομα γεροί, δυνατοί, για να βάλουμε την ελληνική σημαία ξανά στον υψηλότερο ιστό. #staystrong #petrounias #illbeback, έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο πρωταθλητής μας!

Πηγή: sport24.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *