LOADING

Type to search

«Μαχητής» ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Ηράκλειο

Χωρίς κατηγορία

«Μαχητής» ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Ηράκλειο

Share
Αποτέλεσμα εικόνας για 4χρονος μαχητης στο ηρακλειο

Αγωνιούν οι γονείς του αγοριού που έπεσε από μπαλκόνι ενώ ήταν μόνο στο σπίτι
Ήρθαν τα πρώτα καλά νέα για τον 4χρονο που έκανε κούνια με καλώδια και έπεσε από το μπαλκόνι του β’όροφο του σπιτιού του στα Χανιά, ενώ η μητέρα του απουσίαζε. Εδώ και εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 28 Σεπτεμβρίου, «παλεύει» στην εντατική παίδων του ΠΑΓΝΗ και αποδείχθηκε μαχητής αφού η κατάστασή του βελτιώνεται.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη ο 4χρονος αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στην εντατική.  
Το αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ αλλά όλα δείχνουν ότι έγιναν ενθαρρυντικά βήματα και οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του. Οι γονείς του συνεχίζουν να αγωνιούν, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη λίγο έλειψε να χάσουν το γιο τους.
Το τραγικό ατύχημα
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στην οδό Αναγνώστου Γογονή στα Χανιά, όταν ο 4χρονος έπεσε από β’ όροφο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε σε σοβαρή κατάσταση το 4χρονο αγοράκι καθώς και δύναμη της Αστυνομίας που εξέτασε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Το παιδί ήταν σύμφωνα με την αστυνομία μόνο στο σπίτι και οι γονείς του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.
Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες το είδαν να κάνει «κούνια» με καλώδια. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η μητέρα συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη.
Πηγή:neakriti.gr

Leave a Comment