Σήμερα επισκέφθηκα το Ελαιοτριβείο Μάρκελλου στο Γαλατάκι όπου το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας τους από το 1932. Σήμερα πια, η τέταρτη γενιά συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και την εμπειρία στην καλλιέργεια της ελιάς.
🌨️Φέτος όμως, στον τόπο καταγωγής μου, στην Τενέα, είχαμε χαλαζόπτωση λίγο πριν ξεκινήσουμε την συγκομιδή. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών απο τις αρμόδιες υπηρεσίες.