Covid-19: Ξεκίνησαν εκτεταμένες απολυμάνσεις στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου (βίντεο)

Συνεργείο εκτελεί απολύμανση στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου στην πόλη του Ναυπλίου μετά από θετικό κρούσμα στην ομάδα του Παναυπλιακού , Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020. Μετά τον εντοπισμό πιστοποιημένου κρούσματος κορονοιού COVID 19 σε μέλος της ομάδας του Παναυπλιακού ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ τηρώντας με αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποτροπή διασποράς του κορονοιού έκλεισε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου για τη διενέργεια απολυμάνσεων σε όλους τους ανοικτούς και κλειστούς χώρους του σταδίου .Επίσης όλοι οι υπάλληλοι του Δημοτικού Οργανισμού οι οποίοι εργάζονται στο Δ. Α. Κ. Ν. υποβλήθηκαν σε τεστ στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Share

Εκτεταμένες απολυμάνσεις για covid-19 ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας στο ΔΑΚ Ναυπλίου από ειδικό συνεργείο, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίσθηκε σε μέλος της ομάδας του Πανναυπλιακού.

Οι απολυμάνσεις θα γίνουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικού χώρους σύμφωνα με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ και θα περιλαμβάνουν όλους ανεξαιρέτως τους χώρους.

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου που περιλαμβάνει το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο, το Κολυμβητήριο, το Γήπεδο ποδοσφαίρου και τους βοηθητικούς χώρους, θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεοτέρας.

Επίσης όλοι οι υπάλληλοι του Δημοτικού Οργανισμού οι οποίοι εργάζονται στο Δ. Α. Κ. Ναυπλίου  υποβλήθηκαν σε τεστ στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σχετικά με τη επαναλειτουργία του Δημοτικού Σταδίου θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση από τον Δήμο Ναυπλιέων.