Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Κορινθίας – Που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες
Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια των από 12.1.2026 Ανακοινώσεών μας, συμπληρωματικά από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κορινθίας
Απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης:
- από το 10ο χλμ. έως το 18ο χλμ. Ε.Ο. Γκούρας – Λυκούριας
- από το 10ο χλμ. έως το 16ο χλμ. Ε.Ο. Γκούρας – Κιάτου
- από το 15ο χλμ. έως το 20ο χλμ. Ε.Ο. Γκούρας – Λεβιδίου
Υπενθυμίζεται στους οδηγούς η υποχρέωση να διαθέτουν και να χρησιμοποιούν στα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες στα σημεία του οδικού δικτυού όπου υπάρχει χιόνι ή παγετός , να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Σημειώνεται: ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «astynomia.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.










