Τιμητική εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία στη Νεμέα παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αθηνάς Κόρκα
Share
Ειδική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών που συμμετείχαν στη μεγάλη αιμοδοσία που διοργανώθηκε πρόσφατα στη Νεμέα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Την πρωτοβουλία είχε ο Πρόεδρος της Ενορίας, Πατήρ Ευάγγελος Μπακασέτας, μαζί με τα μέλη της Επιτροπής Αιμοδοσίας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, η οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, ως αναγνώριση της έμπρακτης στήριξης της Περιφέρειας στη δράση.
Η εκδήλωση ανέδειξε τη σημασία της προσφοράς αίματος ως πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης τέτοιων πρωτοβουλιών που ενισχύουν το πνεύμα του εθελοντισμού και προσφέρουν ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη.