LOADING

Type to search

Αρχαία Κόρινθος :Να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνεύουν τα παιδιά μας

Επικαιρότητα Κορινθία

Αρχαία Κόρινθος :Να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνεύουν τα παιδιά μας

Share

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όπως ήδη γνωρίζετε, την Παρασκευή 23/2 και ώρα 8:15 ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το σχολείο, έτσι ώστε να πιέσουμε τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα αυτονόητα:
– Να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις του σχολείου μας και να προχωρήσουν στις όποιες εργασίες απαιτούνται, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνεύουν τα παιδιά μας, και θα κάνουν μάθημα σε ένα όσο το δυνατόν καταλληλότερο περιβάλλον. Με άλλα λόγια, μας ενδιαφέρει η στατική επάρκεια του παλαιού κτιρίου αλλά και η καταλληλότητα των προκατ κατασκευών. Δεν χωράει εφησυχασμός από κανέναν μας! Σας θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό διαπιστώθηκε η μη λειτουργία ρελέ ασφαλείας!
– Επίσης, η ανέγερση του νέου σχολείου, που εδώ και 30 χρόνια περιμένει το χωριό μας, είναι η μοναδική λύση στο χρόνιο κτιριακό πρόβλημα. Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα δικαίωμα σε ένα σχολείο σύγχρονο και ασφαλές, ικανό να προάγει την παιδαγωγική διαδικασία, πλήρως εξοπλισμένο με βασικά για την εποχή μας πράγματα (γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας). Όπως όμως ενημερωθήκατε στη ΓΣ, η διαδικασία αυτή είναι μετέωρη!

Για όλους τους παραπάνω λόγους ας μην λογαριάσουμε κόπο και ας μην διστάσουμε! Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική γιατί τα παιδιά μας αξίζουν κάθε δικια μάς θυσία!

Σας περιμένουμε!

Το ΔΣ