LOADING

Type to search

Με το “δεξί” ξεκίνησε η χρονιά στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Επικαιρότητα Κορινθία

Με το “δεξί” ξεκίνησε η χρονιά στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Share


To
 αδιαχώρητο στην Κοπή της Πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας

 Στην κατάμεστη αίθουσα ‘’Γιάννης Λαρσινός’’ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 η δεξίωση της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας με πλήθος επιχειρηματιών και φορέων να δηλώνουν το παρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων & πολλών αιρετών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου, κ.κ Διονύσιος, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Νικόλαος Ταγαράς, οι Βουλευτές κα Μαριλένα Σούκουλη και κος Γιώργος Ψυχογιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίαςκος Αναστάσιος Γκιολής, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, κα Αθηνά Κόρκαο κος Σπύρος Ζαχαριάςκος Χρήστος Μέλλοςκος Σωτήρης Μουρίκηςκαι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, κος Μάρκος Λέγγας και κος Ιωάννης Σιάτος. οι Δήμαρχοι κος Νίκος Σταυρέλης, κος Γιώργος Γκιώνης και ο κος Θανάσης Μανάβης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κος Γιώργος Καββαθάς και οι Τέως Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Θανάσης Δασκαρόλης, κος Γιάννης Μουστάκας και ο κος Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης στον χαιρετισμό του αρχικά ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική, ελπιδοφόρα, νέα χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και ευημερία.

Αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέροντας ότι η παρουσία τους αποδεικνύει περίτρανα την αποδοχή και την εμπιστοσύνη τους προς το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Στην συνέχεια επισήμανε ότι το 2023 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο για την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας καθώς είχε μπροστά της τον απαιτούμενο χρόνο και τις συνθήκες να υλοποιήσει δράσεις, να ολοκληρώσει στόχους και να εστιάσει σε πρωτοβουλίες που αποφέρουν οφέλη και συνεργασίες με θετικό πρόσημο. Αλλά και να σχεδιάσει μια στιβαρή στρατηγική ανάπτυξης με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και γνώμονα τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο υπόδειγμα οικονομικής ανάπτυξης που θα στηρίζεται στην εξωστρέφεια, τις επενδύσεις και τη διεθνή ανταγωνιστικότητα

Ο κος Παναγιώτης Λουζιώτης  έκανε ειδική μνεία στις στοχευμένες παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του όπως την έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων και τις εισηγήσεις για το νέο φορολογικό καθεστώς.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τις επιχειρήσεις της Κορινθίας που στηρίζουν το Επιμελητήριο, το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αλλά και το προσωπικό της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας και όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή του στην κοινή προσπάθεια.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κος Νικόλαος Ταγαράς, οι Βουλευτές Κορινθίας, κα Σούκουλη και κος Ψυχογιός, ο  Αντιπεριφερειάρχης  ΠΕ Κορινθίας κος Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Νίκος Σταυρέλης, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, κος Θανάσης Μανάβης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κος Γεώργιος Γκιώνης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας, κος Τάσος Μποζίκης και ο Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, κος Γιώργος Καββαθάς.

Η εκδήλωση έκλεισε με την δεξίωση που δόθηκε σε ένα εξίσου κατάμεστο 2ο όροφο με πλήθος κόσμου να ανταλλάσσει ευχές και συζητήσεις.