LOADING

Type to search

Χριστουγεννιάτικο Event από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Επικαιρότητα Κορινθία

Χριστουγεννιάτικο Event από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Share

Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μουσική και δράσεις για τα παιδιά θα στηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στον πεζόδρομο Κορίνθου (στο ύψος της Ερμού με την Πυλαρινού) από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου.

Βασικός στόχος είναι η τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και η ενίσχυση της αγοράς, μέσα από τη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ και τον Άρη Σταύρου καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους ς που κάνουν την βόλτα τους στην αγορά.

Η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων μαζί με το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη θα σερβίρουν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών και θα ζεστάνουν τους περαστικούς.

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ περιμένουν τους μικρούς μας φίλους αναλαμβάνοντας να τους απασχολήσουν δημιουργικά, όπως και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως είναι να είσαι παιδί. Διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ενώ εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζουν’’ στα πρόσωπά μας, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες. Τέλος τα τμήματα μαγειρικήςμαζί με άλλους εκπαιδευόμενους της σχολής μαγειρεύουν live και μας κερνάνε λαχταριστές συνταγές!

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα συμμετέχουν τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios με εργαστήρια κινούμενου σχεδίου, ζωγραφικής, κατασκευών και θεατρικών αφηγήσεων, σκίτσο σε λίγα λεπτά, βίντεο με χάρτινους χαρακτήρες, θεατρικό παιχνίδι στην αφήγηση μιας ιστορίας για παιδιά όλων των ηλικιών.

Τέλος, το ΚΔΑΠ Αερόστατο της Γνώσης, το ΚΔΑΠ Παιδεία εν δράσει και το ΚΔΑΠ Αμεα Εφυραίος Άθλος θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά με εργαστήρια χειροτεχνιών, ζωγραφικής και με πολλά πολλά παιχνίδια.

Σας περιμένουμε!