LOADING

Type to search

Στην Πανελλαδική διαμαρτυρία οι Αστυνομικοί της Κορινθίας

Επικαιρότητα Κορινθία

Στην Πανελλαδική διαμαρτυρία οι Αστυνομικοί της Κορινθίας

Share


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας εκφράζει την θλίψη της για τον βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου μας, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση του, ελπίζοντας το αίμα του να είναι το τελευταίο που χύνεται.
Αφουγκραζόμενοι το κάλεσμα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Ένωσή μας, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. συμμετείχε  στην Πανελλαδική διαμαρτυρία, την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στην έδρα της Δ.Α. Κορινθίας.
Εκφράζουμε  με ειρηνικό τρόπο την οργή μας προς τους υπευθύνους και την θλίψη μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε για τον τραυματία συνάδελφό μας, του το οφείλουμε.
Καλούμε την Κυβέρνηση να σταθεί επιτέλους στο ύψος της και να θεσπιστούν αυστηροί Νόμοι που θα προστατεύουν την κοινωνία και το επάγγελμά μας, οι οποίοι επιτελούς να εφαρμοστούν. Τα κροκοδείλια δάκρυα σας στεγνώνουν γρήγορα, σταθείτε δίπλα μας εμπράκτως.
Οι Π.Α.Ε. ας αναλάβουν τις ευθύνες και ας σταματήσουν επιτέλους να επιρρίπτουν τις ευθύνες τους στην αστυνομία, δυναμιτίζοντας το κλίμα με ανακοινώσεις. Αλήθεια αφού αυτές δεν ευθύνονται για τα επεισόδια των στρατών τους και η μόνη αιτία κατά αυτούς είναι η αστυνομία, γιατί δεν αιτούνται την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς την παρουσία μας? Γιατί σε κάθε αγώνα αιτούνται όλο και μεγαλύτερη παρουσία αστυνομικής δύναμης? Εννοείται ότι απάντηση δεν θα πάρουμε γιατί είναι προφανής και οι ευθύνες τους τεράστιες.
Δυστυχώς το αίμα μας για το καθήκον, μας το επιστρέφουν σε υποσχέσεις και υποκρισία.
Υπηρετούμε την πατρίδα και την κοινωνία με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Σεβαστείτε μας. Αναγνωρίστε το επάγγελμα μας ως επικίνδυνο ως οφείλετε.
Όχι άλλα θύματα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ