LOADING

Type to search

Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο Κορινθίας

Επικαιρότητα Κορινθία

Γιορτή Χριστουγεννιάτικων Γεύσεων στο Κιάτο Κορινθίας

Share

Το χριστουγεννιάτικο event γεύσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου σας περιμένει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίουστην πλατεία του Κιάτου, για να δοκιμάσετε γεύσεις και λιχουδιές με Κορινθιακά προϊόντα που θυμίζουν Χριστούγεννα, να συμμετάσχετε σε εργαστήρια, να ψωνίσετε από την τοπική αγορά και να χαρείτε γιορτινές στιγμές!

Ο σεφ, Κωνσταντίνος Βασάλος στρώνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μαγειρεύοντας μπροστά μας λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες συνταγές και κερνώντας μας. Ξεχωριστά κεράσματα θα προσφέρουν και οι Σύλλογοι της περιοχής, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και έθιμα της Κορινθίας.

Οι μικροί μας φίλοι αφού κάνουν την βόλτα τους με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, θα διακοσμήσουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με την βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ Ευρωπρόοδος. Και θα συνεχίσουν με ακόμα περισσότερο διαδραστικό παιχνίδι καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για τους περαστικούς που θα κάνουν μια στάση στην εκδήλωση μετά ή πριν τα ψώνια τους, η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων θα προσφέρει το αρωματικό και απόλυτα χριστουγεννιάτικο Glühwein, ιδανικό για αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Και για να γίνει η ατμόσφαιρα ακόμη πιο μαγική, το event θα κλείσει μουσικά με το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά με την βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ

Live cooking με τον σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο –  Προετοιμάζουμε μαζί & δοκιμάζουμε παραδοσιακές συνταγές των Χριστουγέννων

 Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κεράσματα από Συλλόγους της περιοχής

Διαδραστικό Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι για τα παιδιά καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης

Κέρασμα Glühwein από την Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων

–  Live μουσική με το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ και τον Άρη Σταύρου

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Μαίρη Νικολοπούλου.

Πολλά γευστικά δρώμενα, παιχνίδια, μουσικές, κεράσματα & εκπλήξεις θα γεμίσουν την Κυριακή σας και θα σας μεταφέρουν ευχάριστα στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Σας περιμένουμε!