LOADING

Type to search

Ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τον θεσμό της “BLACK FRIDAY”

Επικαιρότητα

Ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τον θεσμό της “BLACK FRIDAY”

Share

Ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου, καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τον θεσμό της “BLACK FRIDAY” και να συμμετέχουν στο τριήμερο προσφορών που θα διαρκέσει από την  Πέμπτη 23 έως και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου .
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου στο κέντρο της πόλης θα ακούγονται ωραίες μουσικές και θα υπάρχουν ανιματέρ που θα προσφέρουν άφθονη διασκέδαση και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η “BLACK FRIDAY” είναι μια προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.

Υπενθυμίζουμε, ότι για την διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων με αναφορά στην κατάλληλη μονάδα μέτρησης ανά προϊόν.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 5039/2023 τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, δηλαδή την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 και με προτεινόμενο ωράριο, από τον Εμπορικό Σύλλογο, για τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, από τις 11.00 έως τις 15.00.
Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου  προς τα μέλη του είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023.