LOADING

Type to search

Ψήφισαν Βασίλη Νανόπουλο απόψε οι Κορίνθιοι(Φωτό)

Κορινθία Πολιτική

Ψήφισαν Βασίλη Νανόπουλο απόψε οι Κορίνθιοι(Φωτό)

Share

Με τρόπο εκκωφαντικό! Μια συγκέντρωση καθηλωτική και συγκινητική! Μια παρουσία που δεν σημαίνει άλλο παρά ανανέωση εμπιστοσύνης, έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος απόψε το βράδυ!

Σε κλίμα πανηγυρικό! Κλίμα χαράς, αισιοδοξίας, προοπτικής ο δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ στην επόμενη μέρα του δήμου Κορινθίων, στην επόμενη ιστορική θητεία του δήμου Κορινθίων, τους κάλεσε με την εμπιστοσύνη και την απόφασή τους να δώσουν για ακόμα μια φορά ισχυρή εντολή στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και στον ίδιον! Μια παράταξη πλήρως ανανεωμένη, με έναν ισχυρό πυρήνα έμπειρων και αποτελεσματικών αυτοδιοικητικών που δύναται να υλοποιήσει όσα σχεδιάζει, που δύναται να ακολουθήσει τα κελεύσματα των καιρών!
Η πόλη και ο δήμος επιθυμούν να βαδίσουν μπροστά! Λένε όχι στα πισωγυρίσματα, όχι στα πειράματα! Όχι σε πρακτικές και πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και έχουν κριθεί!
Στο λόγο του ο δήμαρχος υπήρξε μεστός και συγκεκριμένος. Αναφέρθηκε σε όσα έγιναν, σε όσα με πολλή δουλειά, στόχευση και ικανότητα επετεύχθησαν στην δύσκολη θητεία που ολοκληρώνεται.
Κυρίως όμως μίλησε για το μέλλον γιατί αυτό διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές!
«Λέμε ναι στην ενότητα, ναι στην πρόοδο, ναι στην ανανέωση, στην προσφορά! Λένε ναι στην διαφάνεια, ναι στην αλήθεια» είπε ο Βασίλης Νανόπουλος καταχειροκροτούμενος!
«Βάζουμε στο περιθώριο οριστικά τα πρόσωπα του παρελθόντος» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του για να καταλήξει στα μεγάλα όχι που ο ίδιος και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ λένε.
«Όχι στον διχασμό, όχι στον τραμπουκισμό, όχι στην συναλλαγή, όχι στην εξάρτηση, όχι στο παρασκήνιο, την ιδιοτέλεια και τα ψέματα. Όχι στα συμφέροντα που βάζουν πίσω το όφελος των πολιτών!»
Ο Δήμαρχος Κορινθίων απόψε το βράδυ έδειξε τον δρόμο! Τον δρόμο του φωτός! Τον δρόμο των μεγάλων αλλαγών! Το δρόμο της νέας εποχής για το δήμο Κορινθίων! Το δρόμο της αρετής ,της σταθερότητας, της σοβαρότητας και της προόδου.
Την προσεχή Κυριακή, αυτόν τον δρόμο επιλέγουμε! Σε αυτόν τον δρόμο βαδίζουμε! ΜΑΖΙ!
Δείτε το video εδώ: https://fb.watch/nw9ThOc1SM/